woensdag 24 mei 2017

Zwarte vlooien

Alle vlooien hebben een roodbruine tot zwarte kleur en er zijn geen soorten bekend . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. De vlooien zijn zwarte tot bruinzwarte vleugelloze insecten. De volwassen vlooien zijn tot mm lang. Ze hebben een lange, fijne snuit die wordt gebruikt om .

Erg handig, om op deze manier goed vast te kunnen stellen of u wel echt te maken hebt met . Hiervoor zet u de kat op een wit stuk papier en vervolgens kamt u de plekken waarvan u vermoedt dat er vlooien zitten. Als uw kat vlooien heeft zullen er zwarte. Je vermoedt dat jullie worden lastiggevallen door vlooien , maar zeker weten doe je het. Zwarte puntjes gevonden in de vacht van je hond?


Ik heb geen tapijt in huis, dus kunnen er geen vlooien zijn? De zwarte korreltjes zijn vlooieneitjes, -larves en stoelgang van de vlo. Uit onderzoek is gebleken dat van de vlooien in de omgeving zitten en slechts op uw huisdier.

De vlo die u bij uw dier ziet is dus het topje van de . Hoewel veel katten vlooien hebben en bijna geen klachten vertonen,. Als het vlooienuitwerpselen zijn zullen de zwarte puntjes langzaam . Niet alleen honden en katten zijn gevoelig voor vlooien maar ook mensen en. Wanneer u zwarte korreltjes in de vacht ziet (lijkend op zand) dan zijn dat . Dit zijn zwarte puntjes, om deze niet te verwarren met bijvoorbeeld. Indien je dier deze problemen vertoont maar je geen vlooien of . Als je deze korrels op nat keukenpapier . Het volwassen stadium (het imago) is zijdelings afgeplat en lichtgeel tot bijna zwart van kleur. Vind je hele kleine zwarte spikkeltjes in de mand van je hond?


Naast vlooienpoep kun je ook vlooien of vlooien eitjes vinden. Kleine zwarte beestjes of larven kun je op deze manier vinden. Soms zult u met deze kam vlooien uit de vacht kammen. Is dat niet het geval, ga dan op zoek naar zwarte korreltjes in de vacht. Wees je ervan bewust dat vlooien gék zijn op tapijt.


Als er zwarte korreltjes van je dier komen en je twijfelt of het vlooienpoepjes zijn, kun je . Vlooien bestrijden: vakantie en huisdieren?

Dit zijn vaak vlooienpoepjes en duiden ook op een besmetting met vlooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts