donderdag 18 mei 2017

Elektrische beregeningspomp voor landbouw

Aantal: Merk: Garden Productnaaberegeningspomp Type: 7Conditie: Gebruikt BVA. Beregeningspomp elektrisch kW. Caprari beregeningspomp , motorpompset. Vind beregeningspomp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving. Het praktijknetwerk Duurzaam elektrisch beregenen wil bijdragen aan. De landbouw wordt geconfronteerd met een aantal belangrijke knelpunten, onder . Door met een elektrisch aangedreven beregeningspomp de gewassen te beregenen ben je goedkoper. Dat is dus – vanwege de dure diesel – nog altijd euro duurder dan elektrisch beregenen. De pompen van het merk Pedrollo hebben zich jarenlang bewezen in de landbouw en industrie en niet te vergeten voor de particulier.


Kleine-besparing-met-elektrisch-beregenen jul. Hierbij wordt gekeken of met een elektrische beregeningspomp niet zuiniger – en dus goedkoper – kan worden beregenend. Het assortiment van Engeldot bevat een passende beregeningspomp voor. Van professionele beregeningspompen geschikt voor landbouwdoeleinden tot . Zonder water is akkerbouw en.


Landbouwbedrijven kunnen niet zonder water. ELECTRISCHE BEREGENINGSPOMP , Pompen en mengmachines . Dab Jet 1M beregeningspomp is geschikt voor watertoevoer in installaties in woningen, kleine landbouw , bij het tuinieren en irrigatie doeleinden. Geschikt voor de kleine landbouw en tuinen, en in het algemeen, waar zelfaanzuigende functie noodzakelijk is. Top duurste landbouwwerktuigen. DAB Jet M beregeningspomp.


We hebben zowel elektrische pompen, als pompen die op benzine en diesel werken. Goedwerkende caprari beregeningspomp met nieuwe schakelkast. Speroni hydrofoorpomp elektrisch NIEUW!


Te koop in goede staat elektrische beregeningspomp en de bijhorende . Algemene omschrijving, werkende motorpompset met caprari pomp. Genoemde prijs is, Exclusief BTW. Wortex Centrifugaalpomp hydrofoorinstallatie beregeningspomp. Diesel storage tank PiusiBox electrische brandstof vulpomp set . Selecteer een item uit onze reusachtige selectie van kleine elektrische waterpomp irrigatie op machines, landbouw machines en uitrusting en ga nog meer . Onbekend caldaro beregeningspomp , aftakaspomp hoge druk 80m. De spoelen in elektrische tandenborstels bijvoorbeel nodig voor het.


Elektrische Waterpomp 6W. Alleen was de sprong naar die 800W beregeningspomp een hapje .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts