dinsdag 16 mei 2017

Siererwt meerjarig

Deze Lathyrus is een vaste plant die met enige beschutting tegen al te strenge vorst jaren kan bloeien. In dit mengsel zitten de kleuren wit, roze en violet. Een meerjarige klimplant, zeer decoratief tegen muren.


Tuinen van A tot Zaden, levert het . Dit is de meerjarige Lathyrus latifolius inheems in Midden- en Zuid-Europa. Bloeit met spijtig genoeg reukloze bloemen maar heeft .

Een vaste klimplant die zich hecht aan gaas. De blaadjes zijn meer breed dan lang. Er zijn eenjarige en meerjarige soorten, die allebei voors en tegens hebben. De eenjarigen (L. odoratus) ruiken bijvoorbeeld heerlijk, maar . Klimplant, eenjarig, wilde soorten meerjarig , snijbloem.


Tip: Plant de eenjarige pronkerwt tussen de meerjarige , dit is heel decoratief en u heeft een langere . De in Zuid-Europa inheemse klimplant bloeit in het . Siererwt Vaste Lathyrus World Botanics Pronkerwt.

De siererwt is een dankbare snijbloem. Mits ze niet naast fruit geplaatst worden, heb je er lang kijk en ruik plezier van. Enig nadeel van de meeste . Dit is een zaadmengsel van de meerjarig siererwt en geeft rode, rose en witte bloemen, die in trossen bij elkaar zitten. Agastache Ava is one of High Country Gardens very best plant introductions, renowned for its tall spikes of deep rose-pink flowers held by raspberry-red calyxes.


Ze bloeien zeer vroeg en geven een lange bloemsteel. Vanaf mei tot juli op een zaaibedje en in oktober-november uitplanten. Oranjeband Zaden Lathyrus Latifolius gemengd siererwt is een meerjarige of vast lathyrus heeft gevleugelde stengels en bladstelen.


Bloeit rijk en langdurig met violet met donkerpaarse bloemen. Zaaien in april-mei, eventueel . De meerjarige siererwt (Lathyrus latifolius) is een sterke en winterharde klimplant met prachtige bloemen in paars en lila! De vaste Lathyrus (1cm) Prima snijbloem. Zeer decoratief tegen muren, schuttingen en pergola`s.


De lathyrus, ook wel pronk- of siererwt genoem varieert eindeloos in soorten en kleuren. En deze plant zaaien kan iedereen. Met je zelfgekweekte lathyrus . Ontbrekend: siererwt bol.

Samenstelling: duizendblad achillea millefolium wit meerjarig goudsbloem. Lathyrus kan direct op de plaats van bestemming worden gezaaid. Eénjarige planten: ontkiemt, groeit, bloeit, vormt zaad en sterft af binnen hetzelfde jaar of beter gezegd binnen één groeiseizoen Tweejarige planten . Geef deze sterke en winterharde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts