vrijdag 26 mei 2017

Insecten in bed

Je hebt last van beestjes in bed , moet je je zorgen maken? Eigenlijk wel, ongedierte in bed is nooit fijn en het kan voor vervelende en slapeloze nachten zorgen. Dit is ook de reden dat dit soort ongedierte in Nederland steeds meer in opkomst is.


Het ongedierte kan hinderlijk zijn en jeuk veroorzaken, zeker bij een allergie. Wat zijn het, hoe kom je eraan en hoe kun je ze .

Last van beestjes in bed ? Jij dacht dat je de enige was die seks heeft in je bed ? Ongedierte in je bed komt vaker voor dan je denkt. Terwijl je slaapt, planten zich in je matras miljoenen beestjes voort. Heeft u bedwantsen in uw bed of slaapkamer?


Zijn dit bedwantsen, bed bugs, wandluizen of andere zwarte beestjes in bed? Dus ook om deze snel kruipende insecten in bed via uw koffer of anderen .

Hoe herken je deze insecten in je bed ? Bedwantsen zijn klein, hebben een plat en ovaal lichaam en zijn lichtbruin. Huisstofmijt en bedwantsen kunnen je nachtrust flink verpesten. Over beestjes in bed en wat je ertegen kunt doen. Dacht je dat je de enige was die jouw warme bed zo waardeert ? Hoe verder verwijderd van het bed , hoe minder frequent de bedwantsen zijn.


De pijn van de beet wordt veroorzaakt door de reactie van het lichaam op het speeksel van het insect. Het is mogelijk dat twee mensen in hetzelfde bed slapen. Deze beestjes vinden het heerlijk om lekker warm bij je in bed te liggen. Je zou vlooien zelfs op je bed kunnen zien bewegen.


Toen ik goed naar het bed zat te kijken bleken het er in totaal te . Ze zitten werkelijk overal: van je bed tot in het kleinste stopcontact in je kamer. De bedwants is een klein insect dat vooral in bedden en matrassen. Controleer bed , matras en beddengoed voordat u ergens gaat slapen.


In deze folder vindt u meer informatie over bovenstaande insecten.

Kijk naar de zoom van het matras, want daar verstoppen de bloedzuigende insecten zich het liefst. Zie je gelige of bruine stipjes in de kamer, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts