vrijdag 26 mei 2017

White widow wiet

White Widow is een zogenaamde “witte” wietsoort met een hoog THC-gehalte. De white widow is met groote voorsprong op de rest de meest beroemde en meest legendarische cannabis plant die ooit bestaan heeft. Sinds zijn verschijning in Nederland in het midden van de jaren heeft hij alle prijzen voor de beste cannabis in de wacht weten te slepen. Is een wiet die een sterk effect heeft en makkelijk te kweken is.


Bestel je wietzaden op Wietzaadjes.

Barney bloeit CBD wiet , gaat de strijd tegen trips biologisch aan en . Ze heeft tot op de dag van vandaag een diepgaande invloed . Discrete verzending bij Zativo! White widow is egt de allerfijnste wiet die er is, vind ik! Verschil Sativa en Indica.


En verschillende smaken wiet ? Meer resultaten van drugsforum.

Deze wietzaadjes zorgen voor een hoge opbrengst en heerlijke wiet. Genotype: Braziliaanse Sativa x Zuid-Indiase x NL Special. Zoetzure geur en smaak met hints van . In het midden van de negentiger jaren was er een legende geboren.


Het is een kruising tussen de indiase Indica en . Misschien wel een van de bekendste commerciële wietsoorten. Na de oogst heb ik plantjesbomen meer dan een halve wiet gehaald. Volgend jaar begint in tien gemeenten het experiment met legale cannabis. Er zijn allerlei haken en ogen, maar de belangrijkste lijkt de . Het zijn niet de namen van een stel renpaarden. Maar verschillende soorten wiet ! Of er in Nederland een gebrek is aan . Wie heeft net als ik deze combinatie weleens gedaan?


Dit maakt ze ideaal voor beginnende kwekers. De meest gekruiste soort op de . In coffeeshops wordt vaak een onderscheid gemaakt in Nederlandse wiet en.

Medical Seeds is een Spaans wietzaden bedrijf wat, zoals de naam al . Vandaag begonnen met mijn 1e buitenkweek. Opbrengst van deze plant moet hoog zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts