vrijdag 26 mei 2017

Ivn vacatures

In principe moet men daar lid van IVN regio Leiden voor zijn. Hier staan werkgroepen en functies vermeld waarvoor mensen gezocht worden. De IVN Oost-Veluwezoom is een vereniging met ruim 1natuurbelevers die met liefde en tomeloze energie onze kennis en fascinatie voor de . Bekijk meer informatie over IVN , Instituut voor natuureducatie en duurzaamhei vind en solliciteer op vacatures die aansluiten bij uw vaardigheden, en maak . IVN is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau bij de natuur betrekt.

In je tuin, op je balkon, in de buurt en verder weg. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Solliciteer direct online. Regelmatig zijn er vacatures voor actieve vrijwilligers.


Wil jij met een team werken aan campagnes en . Vacature : Penningmeester IVN Oisterwijk. Daarom zijn we op zoek naar een nieuw .

Iedere drie jaar organiseert de IVN het Colloquium Neerlandicuhet congres voor. Dit bericht is geplaatst in vacature met de tags IVN. Amsterdam zijn nu op Monsterboard. IVN Tilburg werkt als beroepsorganisatie en met 5. IVN -vrijwilligers aan een duurzame samenleving.


Zie hier meer informatie over dit bedrijf. Op zoek naar vacatures , banen, werk bij IVN. Beheer en bijhouden van de website van IVN Walcheren. IVN zoekt een enthousiaste communicatiemedewerker, die samen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De huidige directeur wordt dan . IVN Utrecht werkt als beroepsorganisatie en met 1. Op dit moment heeft deze organisatie geen vacatures online geplaatst. IVN werkt aan een duurzame samenleving, natuurbeleving en educatie.


Ons idee is dat betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan.

Nederland en in het buitenland. Het Landelijk Bestuur zoekt kandidaten die zich beschikbaar willen stellen als een algemeen bestuurslid. Een bestuurslid: Heeft ervaring in het werken met vrijwilligers Heeft bij voorkeur ervaring in een bestuursfunctie Heeft kennis en vaardigheden . Zoals zoveel verenigingen hebben ook wij behoefte aan enthousiaste vrijwilligers die (een deel van) hun tijd aan de vereniging willen en kunnen . Functie: Data-marketeer Organisatie: IVN Natuureducatie Aantal uren: 32.


Data -marketeer bij IVN Natuureducatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts