maandag 11 april 2016

Bodemonderzoek laten uitvoeren

Onafhankelijk bodemonderzoek laten uitvoeren ? Terrascan helpt u met al uw bodem-, grond- en milieuvraagstukken. Vraag een vrijblijvend een offerte aan. Direct contact met een bouwkundig bodemonderzoek adviseur.


Als u een bedrijf begint of beëindigt moet u mogelijk bodemonderzoek doen.

U kunt ook een bodemonderzoek laten uitvoeren bij de overdracht van een . Als er een bodemonderzoek is, kunt u dat gaan inzien. Als er niets bekend is, moet u zelf het bodemonderzoek laten uitvoeren door een gecertificeerd bureau. Bij verkoop van dergelijke risicogronden moet de verkoper op zijn kosten een oriënterend bodemonderzoek laten uitvoeren.


Dit moet gebeuren door een erkend . Weet u niet of er een bodemonderzoek verplicht is bij de verkoop van. Wanneer moet u een oriënterend bodemonderzoek laten uitvoeren ? Een oriënterend bodemonderzoek is verplicht bij de overdracht van een.

U kunt bijvoorbeeld een bodemonderzoek laten uitvoeren bij de (ver)koop of bouw van een huis of bedrijfspand. Ook voor een omgevingsvergunning moet u . Dit onderzoek legt de bodemkwaliteit vast. U laat een bodemonderzoek uitvoeren bij bijvoorbeeld de (ver)koop van een huis of.


Het doel van een bodemonderzoek is om vast te stellen of er een . Bodemonderzoek laten uitvoeren voor bijvoorbeeld een bouwvergunning of bestemmingswijziging. Zelfs als er geen wettelijke verplichting bestaat om een bodemonderzoek te laten uitvoeren , wordt dit meer en meer uitgevoerd op vrijwillige basis maar zonder . Kan de gemeente vrijstelling verlenen tot het uitvoeren van bodemonderzoek wanneer sprake is van een bouwwerk waarvoor een omgevingsvergunning nodig . Iedereen die een omgevingsvergunning aanvraagt voor een huis of een bedrijfspand kan te maken krijgen met het laten uitvoeren van een bodemonderzoek. Als u niet zeker weet of u een bodemonderzoek moet laten uitvoeren , kunt u . Eigenaars of gebruikers van terreinen waarop risico-activiteiten plaats hebben ( of hadden), moeten meestal een bodemonderzoek laten uitvoeren. Als u een bodemonderzoek wilt laten uitvoeren , kunt u hiervoor terecht bij een milieukundig adviesbureau.


Een lijst met adviesbureaus die werken conform . Om een bodemonderzoek te laten uitvoeren , dient u een beroep te doen op een door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest erkende . Wanneer u wilt bouwen of een perceel wilt kopen kan het noodzakelijk zijn een bodemonderzoek uit te laten voeren. Bij een bodemonderzoek wordt de kwaliteit van de grond en het grondwater onderzocht. Dankzij een bodemonderzoek weet u welke voedingstoffen toegevoegd moeten worden om het maximale uit de tuin te krijgen.

Dan moet u zelf een bodemonderzoek laten uitvoeren. Laat er daarom één uitvoeren ! Een bodemonderzoek geeft de kwaliteit weer van de bodem op dat moment. Zodra u een bodemonderzoek heeft laten uitvoeren moet u bij de gemeente een Beoordeling. Als u een omgevingsvergunning nodig heeft voor de plaats waar u gaat bouwen, moet u in sommige gevallen een bodemonderzoek laten uitvoeren.


En heeft u daarbij een omgevingsvergunning voor het milieu nodig (vroeger milieuvergunning)? Vakkundig en gedegen grondonderzoek door Soil-ID voor een aantrekkelijk tarief. Schakel echte specialisten in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts