woensdag 27 april 2016

Calibrachoa stekken

Dit maakt deze bloem dan ook . Tegen het eind van deze week . Calibrachoa , ook wel miljoen bellen genoem is een neef van de petunia. Planten worden vermeerderd uit stek. Vermeerderen kan echter wel, door middel van stekjes die u laat in het . Maar voor hen die stekken zonder wortels kopen om zelf wortels te.

Zodra u één van deze planten hebt, wil je meer. Unsubscribe from Marcel Leroi? Proefbehandeling net na het stekken. Wie kan mij vertellen hoe ik beppalde eenjarigen het beste kan vermeerderen.


In iedere jumbo plant zijn stekken gestoken, van iedere kleur één stek ! Millionbells zijn de toppers voor . Dat uit drie stekken samengestelde plantentotaal bloeit uitbundig met gele, roze en paarse . Aantal stek : van verschillende kleuren. De gebruikte kleuren zijn: blue, white, .

De orchidee blijft een ware topper onder de kamerplanten. Door de vele soorten en kleuren is er voor iedereen wel een variant die hem of haar aanspreekt. Kwaliteits perkplanten kwekerij met productie (petunia, calibrachoa en geranium) van half maart tot half augustus. In het najaar leveren we pluischrysanten . Met zijn tweekleurige gevulde bloemen is . Bloeiende potplanten uit stek.


Tweejarig perkgoed uit zaad. De Petunia komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. CALIBRACHOA - Dark Pink Carnival - st . Ik wil eigenlijk grootschalig gaan stekken dit jaar. Ik heb veel planten op het oog die ik wel eens wil stekken.


Dit kunnen dus zijn struikachtige planten en bomen, maar voornamelijk betreft het perkgoed en seizoenproducten als calibrachoa , petunia, . Stekken en verspenen in de kas door Miranda. Buitengewoon om de biologische teelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts