woensdag 13 april 2016

Houtworm herkennen bestrijden en voorkomen

Houtworm overleeft het beste op onbehandeld hout. In deze blog lees je wat de houtworm is, hoe je het kan voorkomen en. Ontdek hoe je aantasting door houtwormen voorkomt. Gebruik bij chemische bestrijding alleen toegelaten middelen.


Die zijn te herkennen aan een toelatingsnummer van het Ctgb.

Je kunt voorkomen dat er vocht in het hout trekt door te zorgen voor goede ventilatie in huis en door lekkages op tijd te verhelpen. De larven van de houtwormkever zijn te herkennen aan hun crèmekleur en zijn. Op deze pagina leest u meer over het herkennen van de verschillende soorten.


Wilt u houtworm bestrijden en snel van het probleem verlost zijn? De experts van De Bestrijdingsbrigade kunnen voorkomen dat u een. Kun je houtworm voorkomen ? Ja, houtworm is te voorkomen !

Het probleem met dit ongedierte is niet de houtworm zelf het hout aantast, maar ze eitjes leggen . Zo voorkomen we dat deze kevers al snel . Verschillende insecten kunnen in houten delen voorkomen en zij voeden zich met hout. Wat zijn de gevolgen van houtworm in huis en wat is er tegen te doen? Hoe kunt u houtworm herkennen ? Gelukkig kunt u op verschillende manieren een houtwormplaag voorkomen. Wij hebben jarenlange ervaring met houtworm bestrijden in Drachten. Herkent u de vier signalen die zijn benoemd en wilt u meer informatie van onze . Als je eenmaal last hebt van houtworm kan het probleem snel groter worden.


Dus je gaat op zoek naar professionele houtwormbestrijding in de omgeving Veghel. Kies dan altijd voor professionele houtwormbestrijding Veghel om erger leed te voorkomen. Neem vandaag nog contact op met Rentokil voor een effectieve bestrijding van houtworm.


Zowel voor bedrijven als particulieren. SHR herkent de houtworm en geeft bestrijdingsadvies. Dit herkent u aan de gaatjes in het hout, die ontstaan als de volwassen . U kunt de aanwezigheid van de larven herkennen door kleine gaatjes in het hout.

De oplossing begint met de houtworm te herkennen. Hoe moet je houtworm bestrijden ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts