donderdag 28 april 2016

Foto houtworm

Bent u bang dat u last hebt van houtwormen ? Met de informatie op deze pagina leert u snel de houtworm herkennen. Foto : Gilles San Martin . Controleer hout op kleine ronde gaatjes. Op de naam na, hebben deze beide kevertjes geen enkele overeenkomst. De larven van de kleine houtwormkever of kleine klopkever (Anobium punctatum) .

Houtworm herkennen: heb ik te maken met houtworm ? Maak eens een duidelijke foto (van heel dichtbij) van een plank of balk waarvan u het vermoeden heeft dat deze actieve houtworm bevat. Onder de houtaantastende insecten . Ik lees dat houtwormen kleine gaatjes maken, boktorren grotere gaten. De gaatjes van de eerste aantasting zijn vrij klein (2mm), zeker geen 4 . Van deze insecten, vaak ook houtwormen genoem. Een van de minder vaak voorkomende schaden, die van de huisboktor ( foto Sigfried Cymorek).


Aangenaam, ik ben uw houtworm is een informatieve blog over houtworm in uw stolpboerderij. Laat uw pand inspecteren door Bescon om houtworm te bestrijden.

Maak een foto van de aangetaste delen en stuur deze op naar Bescon zodat wij deze . Alle informatie over houtwormkevers ▻ Ontwikkeling ▻ Herkenning ▻ Schade van de houtworm. Ik werk door heel nederland en zorg dat uw object weer houtworm of. Adios houtwormbestrijding is ook in t Harde de specialist in houtworm en boktor.


Bij een onderzoek zal onze K. Klik dan op onderstaande foto. OBDN adviseert en is gespecialiseerd in houtworm bestrijding! Dan is de kans groot dat u overlast heeft van de houtworm. Johan van Meijel, de enige gecertificeerde gassingsleider van Nederlan bij een van de eerste begassingen sinds twee decennia.


Als je houtworm in huis hebt dan wil je daar snel vanaf. De houtworm of andere aantastende insecten zijn te constateren met het blote oog maar het is lastiger . Afbeelding: Gewone houtworm , Anobium punctatum De Geer. Soorten houtaantasters houtworm of boktor.


De meeste zeggen dat houtworm uit haardhout (het is overigens voornamelijk Essen hout) zich. Highlights info row image.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts