donderdag 18 juni 2015

Wat drinkt een koe

Water, in de wei staat een kleine pomp waar de koe met zijn neus tegen drukt waardoor er water uit de sloot gepompt wordt en dat beland in een bakje onder . EN in het volgende filmpje wordt uitgelegd wat herkauwen is:. Daarom drinkt een koe meer water als ze melk moet maken. De hoeveelheid water die een koe drinkt is onder andere afhankelijk van de melkproductie. Als, globale, regel kan aangehouden worden dat .

Wat voor kleur heeft de linker koelkast? Wat drinkt een koe meestal? Maar weet jij ook wat een dier aan vocht nodig heeft? Hoeveelheid waterdamp in de lucht (relatieve luchtvochtigheid). Is het antwoord echt zo moeilijk?


Bedankt voor het abonneren. Waarop de toehoorder dan meestal antwoordt: Melk.

Een koe drinkt het liefst uit een grote plas fris water. Daarnaast drinken koeien meer bij een hoger zoutgehalte en een hoger. A: wit 2: welke kleur heeft de 2e?


Het is een vraag die veel mensen bezighoudt: wat eet een koe nu precies. Om te beginnen drinkt een gemiddelde melkkoe per dag ongeveer . Wij hebben ook wel wat koeien die urine drinken maar onze koeien. Melk bestaat uit bijna water, dus het is geen verrassing dat de wateropname van een koe een belangrijk effect heeft op haar melkproductie.


Bij een melkproductie van liter drinkt een koe al snel 1liter water per. Het drinkwater dient van goede kwaliteit te zijn, maar wat is goed? Soms gebeurt het nog wel eens dat een boer zijn koeien met de hand melkt.


Welke kleur heeft de eerste koelkast? Hoe meer een koe drinkt hoe meer droge stof zij kan opnemen. Koeien kunnen dankzij bacteriƫn in hun maag gras verteren, wij niet.


Door de volgende vragen kom . Een koe is een vrouwelijk rund en als moederdier een belangrijke producent van.

Benieuwd wat de koe allemaal eet per dag? Als de koe kilo gras en mais eet, 1liter water drinkt , kan ze ongeveer liter melk maken per dag. Wat is de kleur van de ijskast?


Een schaakspel heeft twee soorten stukken: zwarte en. Resociatie - terugkoppeling Wanneer je een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts