woensdag 10 juni 2015

Is bulgur gezond

Het is gemaakt van durumtarwe. Bulgur kan als alternatief voor rijst . In deze blog neem ik quinoa, couscous, bulgur en zilvervliesrijst onder de. Prettig dus als jij om gezondheidsredenen geen gluten kunt eten . Een lekker gerecht en gezond gerecht met spelt vind je hier.


Volgens vrienden is bulgur - zeker voor diabeten - beter dan rijst en ik zie het ook steeds vaker.

Is het een geschikt product voor mij? En terecht, dit alternatief voor rijst, couscous of andere granen, is behalve lekker ook heel gezond. In Turkije barst het van de ongezonde dingen: Börek, baklava en wit brood. Gelukkig zijn er ook hele gezonde producten te vinden. Ben jij benieuwd naar de voordelen . Dat witte rijst en tarwe niet heel gezond zijn weten we.


Granen en volkoren graanproducten zijn gezond. Er zijn heel veel verschillende soorten .

Verder is het ook nog eens erg gezond. Gewoon basic gezonde en natuurlijke voeding het liefst van . Of meer specifiek hoeveel vet, suikers en koolhydraten er in bulgur (gekookt) zitten? Deze hoeveelheid bulgur (gekookt) bevat gram eiwit en gram vet waarvan gram verzadigd vet is.


Wat is nou gezonde voeding? Bij een koolhydraatarm dieet kijk je dus niet alleen of een product gezond is qua. Het verschil tussen quinoa, bulgur , couscous, … Ze lijken op het eerste gezicht misschien allemaal koek van één deeg, maar dat zijn ze niet! Hij wordt gemaakt van tarwe, zit boordevol vezels en is laag in vet. De nootachtige smaak past prima . Maar er zijn nog meer alternatieven zoals couscous, bulgur en quinoa.


Deze graansoorten zijn net als aardappels, pasta en rijst gezond , lekker . Couscous is een gezonde basis van een maaltijd. Er zitten kilocalorieën in opscheplepel (gram) bulgur , gekookt. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in bulgur , gekookt? Er zitten 2kilocalorieën in kopje (gram) bulgur , onbereid.


Denk aan volkorenbroo volkoren pasta, zilvervliesrijst, bulgur en volkoren. Om te profiteren van de gezondheidswinst en van de belangrijke voedingsstoffen , . Twee uitersten qua imago, maar buren in het schap: quinoa en zilvervliesrijst.

Bekijk hoevel suiker en vet in bulgur zit per 1gram ten opzichte van de ADH van een volwassen . X alternatief ontbijten: ruil je dagelijks brood in voor spelt, bulgur , haver of. Lees dan snel verder voor 27 . Volgens tal van diëtisten en gezondheidsgoeroes zou spelt veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts