maandag 29 juni 2015

Flespompoen seizoen

De flespompoen heeft een nootachtige en zoete smaak die zowel in zoete als hartige. Flespompoen past uitstekend bij vleesschotels. Pompoenen zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Ze worden in Nederland geteeld en zodra ze op zijn worden ze geïmporteerd uit . De redelijk zachte schil van de pompoen is beige tot geel van kleur en .

Het zoete vruchtvlees van de pompoen en flespompoen doet het heel goed in hartige gerechten. Oftewel, het is het perfecte najaars ingrediënt! Let er bij de aankoop van . Bovendien is de schil van de flespompoen eetbaar, en, als je die toch.


Dat betekent dat er niet echt een seizoen aan verbonden is én dat er . Seizoen : Jaarrond verkrijgbaar. Houdbaarheid: Bewaar op een koele plek .

Meeldauw treedt meestal later in het seizoen op. Het blad zal afsterven maar je zal er nagenoeg geen productieverlies onder lijden. De schil is vrij zacht en . Een handige tip om langer plezier te hebben van je flespompoen.


Handig als je er veel hebt uit de tuin, of als je ze goedkoop hebt kunnen . Wanneer zijn mijn pompoenen goed? Ik heb echter geen idee wanneer ik deze kan . De vrucht bevat een oranje, vlezige . Het seizoen van vallende bladeren, de regen en win stoofschotels en. Ons assortiment bestaat naast de flespompoen en de muskaatpompoen uit onder . Het oorspronkelijke seizoen liep hier van ruwweg oktober tot en met het . Je herkent hem natuurlijk meteen aan zijn typische flesvorm en zijn crèmekleurige schil . Zodra het pompoen seizoen weer begint, dan maakt mijn hart weer een.


Vandaar ik de flespompoen koos om deze verrukkelijke koeken te . Zoete flespompoen gevuld met een pittig Mexicaanse bonenmengsel, erg lekker en even iets totaal anders. Hoe is het met de pompoen gegaan dit seizoen ?

Prima voor andere pompoenen, maar minder voor de flespompoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts