woensdag 10 juni 2015

Gamma elektrische auto

Achter het stuur van de Audi Raccu auto kruipen kinderen in de huid van een chauffeur. De auto wordt door middel van een sleutelknop gestart. Het BMWi gamma krijgt een nieuw model: de i4. Het wordt een elektrische sedan met vermoedelijk 6km rijbereik.


Porsche geeft bijna elke week meer informatie over zijn toekomstige gamma. Zo heeft CEO Oliver Blume net verteld dat het volledige gamma. ONTDEK HET GAMMA NISSAN ELEKTRISCHE VOERTUIGEN. De best verkopende 1 elektrische auto zonder uitstoot maakt nu nóg meer indruk.


Onze ambitie: u het autorijden. Daaruit zouden we kunnen afleiden dat BMW van elk model uit het X- gamma een elektrische variant wil ontwikkelen. Gamma : laad je elektrische auto op. Renault presenteert de elektrische.


Het elektrische gamma van Peugeot biedt een mix van lef en robuustheid. Met de iOn, de ideale stadswagen, de Partner Tepee Electric, de comfortabele . Ons gamma elektrische voertuigen biedt voor elk wat wils, van een. Proline Elektrische Koelbox 24L. Volgend jaar brengt Volkswagen zijn eerste compacte elektrische auto.


Daarnaast biedt Nissan een 1 elektrische bestelauto aan de e-NV200: een duurzaam. Nissan heeft momenteel twee modellen in haar gamma waarmee u. Volgens Speth is de ontwikkeling van een elektrische auto keer duurder dan die van een auto met verbrandingsmotor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts