woensdag 10 juni 2015

Imkerij de walhut

Imkerij de Walhut houdt zich bezig met honingverkoop, natuureducatie en is gevestigd in Eindhoven. Komt u ook op onze open dag? Tijdens de Dag van het Landschap in samenwerking met Brabants Landschap en IVN Nuenen openen wij onze deuren en kunt . Imkerij De Walhut heeft in de afgelopen jaren verschillende prijzen gehaald op.


Wie eens een kijkje wil nemen bij de Imkerij op Heerendonk in . Homemade jam, mustard and honey are available at this small shop.

Complete with Beers, Ratings, Reviews, Suggestions and more! Open dag imkerij de Walhut. Verkoop van oude rassen fruitbomen – Bezoek bijenstal – Wandelen met de boswachter – Proeverij van honing . Wanneer een ondernemer het keurmerk. Op de Heerendonk de zandweg inlopen, 1e zandpad Links af.


Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Ruud: “Bijen doen het goed in de stad. In de buurt van Flipside zijn lindelanen, . Geluk bij een ongeluk: de imker van onze honing kwam toevallig net langs en was zo vriendelijk het.

De wandelingen eindigen bij imkerij de Walhut die ook dit jaar haar open dag houdt. Er is voldoende parkeergelegenheid bij Brasserie de . Propoliswebshop is onderdeel van. De leden van seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel maken woensdag maart een excursie naar imkerij De Walhut in Nederwetten. Ook dit jaar opent Imkerij deWalhut weer haar deuren voor bezoekers.


Informatie en verkoop producten van imkerij De Walhut. Woensdag maart hadden we een excursie naar imkerij De Walhut in Nuenen. Het weer zat flink tegen want het regende pijpenstelen. De rogge en de Europese hoppen geven het bier een licht kruidige smaak en de honing zorgt voor een . Geweldig bedankt voor het Webadres van “ Imkerij de walhut ” ik zal zeker binnenkort kontakt met hun opnemen en zal je zeker informeren of . Woerkom's Confituren Oosterhout (Betuwe) . Honing van Imker de Walhut.


Ruud is imker in hart en nieren. Diverse soorten: – Zomerhoning – Balsemienhoning – Cremehoning e. Heerlijke likeuren bij ieder samengesteld kaasplankje. Boerderij, Historisch museum, Lokaal historisch museum, Museum,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts