dinsdag 23 juni 2015

Rattenbestrijding gemeente

De Woningwet bevat voorschriften over ongedierte, reinheid en preventie. De gemeente heeft de taak toe te zien op . Rattenbestrijding voor de Gemeente. Gemeenten worden door inwoners regelmatig aangesproken op rattenoverlast.


Onze rattenbestrijding gaat met moderne elektrotechnisch aangestuurde rattenvallen. Signaleert u ratten in de openbare ruimte en wilt u dat de gemeente.

Het is dus zaak om overlast van ratten tijdig te melden. Neem contact op met de milieudienst van uw gemeente. Waar u overlast kunt melden, hangt af van de locatie waar de overlast plaatsvindt. Ongedierte in woningen en . U heeft last van plaagdieren in de openbare ruimte, zoals ratten of wespen.


Geef dit door aan de gemeente. U kunt de melding op manieren doorgeven aan . Heeft u overlast door ratten ?

Neem dan contact op met de gemeente. In de openbare ruimte bestrijdt de gemeente ongedierte zoals ratten en wespen. Het bestrijden van ongedierte (behalve ratten ) is géén taak van de gemeente. U kunt hiervoor terecht bij de bedrijven die gespecialiseerd zijn in . Als de plaagdieren een gevaar voor de volksgezondheid vormen (dit is het geval bij ratten en kakkerlakken) zullen deze door HVC op kosten van de gemeente.


Dit is de website van de gemeente Opmeer. Als u ratten of ander ongedierte ziet, kunt u dit doorgeven aan de servicelijn van de gemeente. De servicelijn is elke dag bereikbaar tussen 9. Meld overlast van ratten en kakkerlakken online.


Schakel een particulier bestrijdingsbedrijf in om ander ongedierte te bestrijden. Overlast van ongedierte kan erg vervelend zijn. Lees hieronder wat u kunt doen. Groot ongedierte zoals ratten kunt u beter niet zelf bestrijden.


Hieraan zijn geen kosten. Neemt u hiervoor contact op met de gemeente. Een bijennest kunt u het best laten weghalen door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts