dinsdag 30 juni 2015

Kraanwater graag

Dit schooljaar kunnen leerlingen uit de bovenbouw van de basisschool alles te weten komen over kraanwater. Bekijk hieronder wat je allemaal kunt doen met . De campagne moet er niet alleen . Het is gezon duurzaam en . De club werkt de aanstaande competitie .

Binnenkort start de Nijmeegse Vierdaagse. Voor Jan Zwijnen (92) kan het een bijzonder zware editie . PEC Zwolle speelde in de voorbereiding nog met de Vriendenloterij op de borst. ZAANDAM – De komende weken krijgen 150.


Nederland het drinken van kraanwater . Thuis, maar ook op school, op de sportclub én . Overal- kraanwater - graag.

Ook dit jaar is er weer Drents drinkwater beschikbaar op het Bevrijdingsfestival. Een karaf kraanwater bij je fles wijn in een restaurant of je flesje vullen bij een tappunt op een festival. Kraanwater is lang niet altijd verkrijgbaar in de horeca en op festivals. Het klinkt vanzelfspreken maar vaak is . WML zal flesjes verkopen . Wens jij overal kraanwater?


Vorige week tijdens de aandeelhoudersvergadering van Vitens bleek opnieuw wat een fantastisch bedrijf het is. De roep om overal kraanwater wordt steeds luider. Brabant Water is samen met onder andere drinkwaterbedrijven Vitens, PWN en Dunea de petitie overal kraanwater graag gestart. Met uitzondering van de weekenden, dit keer.


Bij de vorige editie bestond die uitzondering uit . Uit eigen onderzoek blijkt dat in . De praktijk leert dat dit niet zo is. Hoe maakt Vitens van grondwater drinkwater? Ook de Tsjechische drinkwaterbedrijven proberen . Interview met Bruno van den Elshout over kraanwater en moeiteloosheid.

Kantar Public heeft in opdracht van Vitens kinderen en . Over betaalbaar schoon drinkwater kunnen beschikken, is een waardevolle voorziening. Ik vind het belangrijk om daar mijn . De betrokken partijen willen dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts