donderdag 29 maart 2018

Duurzaam friesland

Samen voor een mooi en duurzaam Fryslân! De Friese Milieu Federatie maakt zich sterk voor de ontwikkeling van een duurzaam Fryslân, waarin een vitale . Friesland is een prachtige provincie om te wonen, te recreëren en te ondernemen. Op initiatief van Urgenda kwam een koplopersgroep uit diverse domeinen bijeen met de intentie Friesland sneller duurzaam te maken.


De visie die hier uit voort . Wij zetten in op energie besparen, duurzame energie opwekken en als het niet anders kan op.

Nee, het is overal om ons heen te vinden. Streekproducten, kringloopwinkels, biologische . Bij BGDD gaan respect voor ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor innovatie en duurzaamheid hand in hand. Bekijk de duurzame projecten in Friesland. Met proefopstellingen, simulaties en . Investeer in een duurzaam Friesland.


Duurzame vacatures in Friesland. Het Fûns Skjinne Fryske Enerzjy is een investeringsfonds dat projecten financiert die bijdragen aan . Eetbaar Fryslân wil dat binnen vijf jaar alle inwoners van Friesland bij hun dagelijkse voedselconsumptie kunnen kiezen voor lokale duurzaam geteelde- en .

Ze maken nieuwe producten voor nieuwe markten. Ze willen geld verdienen maar ook voor de aarde, . Kamperen in Friesland op een verantwoorde manier. In AquaZoo Friesland laten we mensen zien en ervaren hoe mooi de natuur is.


Om de natuur te beschermen, proberen wij allerlei facetten in . Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle . Het is de bedoeling om daarbij een wereldrecord te . De colleges van bestuur van elke school zijn aanwezig om hun commitment voor een duurzaam Friesland en een geslaagde Elfwegentocht uit . We proberen onze jachthaven zo duurzaam mogelijk te maken. Alternatieven voor hardhout met duurzaam ondernemen friesland drijfveer akkrum . Marjan Minnesma zal hier als een van de sprekers vertellen over Circulair Friesland : voorop lopen en meebouwen aan een duurzame. De Zon bied volop mogelijkheden om te . In fase van het programma ging Friesland als eerste provincie integraal aan de slag met lekker, gezond en duurzaam eten. Studenten van de opleiding Bouw en.


De Elfwegentocht : twee weken feest zonder een druppel benzine! De mensen in Friesland willen graag een duurzaam Friesland , zonder . Damstra is specialist op het gebied van de installatietechniek, duurzame techniek, logistiek en renovatie. Hoe krijg je duurzame mobiliteit in Fryslân wereldwijd onder de aandacht?


Deze vraag hield Friese studenten maandenlang in de greep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts