donderdag 15 maart 2018

Prijslijst kledingreparaties

Heeft u haast, dan is het mogelijk om uw kledingstuk dezelfde dag nog op te halen. Prijslijst kledingreParaties. Korter met blindzoom, € 50. Professionele service voor zowel de zakelijke als.


Steeds vaker wordt een beroep gedaan op onze diensten. Een stijgende belangstelling, zowel van particulieren als van winkelbedrijven.

Robijn kledingreparatie staat voor kwaliteit, goede service en tevredenheid van. U vindt hier ons prijslijst voor het vermaken of herstellen van diverse soorten . Broeken korter maken: Met stiksteek € -. Alle rechten zijn voorbehouden. Pantalon met stik steek €-. Fashion: uw gedreven en bedreven kleermaker in Amsterdam.


Amsterdam staat al jaren bekend als een betrouwbare, bedreven en . Onze prijzen op de website zijn voornamelijk richtprijzen.

Voor een exacte prijs( garantie) voor het repareren of stomen adviseren wij u om langs te komen in . Voor al uw diverse kledingreparaties. PRIJSLIJST KLEDINGREPARATIE. Bekijk onze kledingreparatie diensten en zie ook onze prijslijst. VEGHEL - In korte tijd klaar en voor ongelofelijk lage prijzen.


NICOLE KLEDINGREPARATIE STOMERIJ. Prijzen voor particulieren. Daarvoor ga je naar Rio Kleding Atelier in Amsterdam. Kledingreparatie in Utrecht en het vermaken van kleding.


Naast het repareren van alle soorten textiel, repareren wij ook leer. Komt u gerust langs voor een prijslijst. Beijk de prijzen voor kledingreparaties en de stomerij in Haarlem op deze pagina.


Heeft u een bijzonder kledingstuk, neem dan contact op voor overleg. Gevestigd aan de Dijkmanschans 192. De Meetlat Roermon kledingreparatie ,veranderatelier en stomerij depot. Voor kwaliteit,snelle service en scherpe prijzen.


Bekijk hier onze voordelige prijzen voor al uw kledingreparaties.

Reparatie van Uw kleding wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts