vrijdag 30 maart 2018

Maurice gerse

De politie heeft tips gekregen over de vermissing van Maurice Gerse. Maurice is van Indonesische afkomst, heeft een gezet postuur en lang zwart haar. Familie en vrienden spreken hun bezorgdheid uit, ook omdat Maurice zijn . Gevreesd wordt dat hij het slachtoffer is geworden van een . Al vijf jaar leven zijn naasten in grote onzekerheid over zijn lot.

Bekijk de profielen van mensen met de naam Maurice Gerse. De vermissing van Maurice Gerse (34) is al meer dan vier jaar een mysterie. In februari zocht de politie op de Middenweg in een winkel en de . De ouders van de vermiste Maurice Gerse doen samen met de politie een oproep om nieuwe informatie over zijn verdwijning te krijgen. Het onderzoek bij een KPN-winkel op de Middenweg op februari had te maken met de vermissing van Maurice Gerse.


This Pin was discovered by s. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Huis Verhuren Tips Voor Vermissing Maurice Gerse. Zijn ouders proberen al ruim vier en een half jaar de waarheid rond zijn vermissing . Amsterdam – Gezocht – Vermissing Maurice Gerse. Hoek van Holland: Dood Onno Kuut.


Hij heeft na die datum niets meer van zich laten horen . Na jaren van afwezigheid………. Jeffrey Schuurman en Maurice Gerse. James was horrified when he realized he loved Scorpius! Tilburg: Stoeptegel raakt meisje (15). Stiphout: Overval man (65) in woning.


Blood discovered in the home of the father of missing Maine toddler Ayla Reynolds has been shown to have come from the child. Abcoude: Openlijke geweldpleging. Dat meldde Opsporing Verzocht . Este Pin foi descoberto por s. Descobre (e guarda!) os teus prĂ³prios Pins no Pinterest.

De zaak Maurice Gerse blijft me daarvan nog altijd bij, bizar. Ik hoop zo dat snel duidelijk is waar Anne is en wat er is gebeurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts