maandag 19 maart 2018

Driehoekige vliegjes

Treft u in huis kleine zwarte vliegjes aan nabij een afvoerputje of ziet u vliegjes in de badkamer of toilet? Ze zijn heel sloom en makkelijk . Mogelijk hebt u te maken met de . Volwassen motmuggen hebben een driehoekig silhouet bij soorten die de vleugels gespreid houden, een deel van de soorten (tribus Psychodini) houdt de. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Deze kleine, donker gekleurde vliegjes ontwikkelen zich op zeer vochtige plaatsen, daar waar de bodem verontreinigd is door rottend organisch materiaal.

De kleine gevleugelde rakkertjes komen af en toe weer terug. Er zit een grappig aspect aan deze vliegjes : eerste waren ze klein. Iedere zomer hebben wij last van vliegjes in deze wc.


Wat we ook doen (spuitbus , raam openzetten) het helpt allemaal niet. Het zijn bij mij echt van die kleine vliegjes zoals fruitvliegjes. Zwart dus en contant aanvallend. Als u aan de gootsteen in de keuken of aan het bad allemaal kleine vliegjes ziet vliegen, heeft u duidelijk last van deze vieze beestjes.


Hallo mede forumleden, Wij hebben sinds een aantal maanden kleine zwarte vliegjes in huis.

Ik dacht eerst dat ze uit de kruipruimte uit een . Kleine vliegjes zoals de fruitvlieg, Latrine vlieg en Grasvlieg, vormen een gevaar voor uw gezondheid wanneer ze in aanraking komen met uw . Sinds ongeveer een maand of twee heb ik last van vreemde vliegjes in de keuken. Deze driehoekige kleine vliegjes waren voor mij onschadelijk totdat ik deze nacht opmerkte dat ze je net zo goed je bloed zuigen als onze muggen ! De techniek van het gebruik van een driehoekige flap om body een vouw vast te maken staat bekend als het nakamura-slot, vernoemd . De laatste jaren duiken er steeds meer vliegjes op in ons huis, een soort die me vroeger nooit opviel. O jee, heb je wel eens veel vliegjes in huis gezien? Niet van die gewone, maar van die hele kleintjes.


Je ziet ze bij kleine kiertjes, . De volwassen rioolvlieg is donker van kleur, heeft een driehoekig lichaam, is ongeveer drie tot vijf . Heeft u overlast van allemaal kleine vliegjes in huis? Omdat er doorgaans veel verschillende soorten vliegjes , mugjes en motten in. Zitten er kleine witte vliegjes op uw plant? Dan gaat het waarschijnlijk om de witte vlieg.


De witte vlieg bevindt zich vaak aan de onderkant van de bladeren, . Rioolservice West helpt u van de vliegjes af en pakt de oorzaak van het. Rioolvliegjes zijn kleine, zilverkleurige driehoekige vliegjes. Een aanzienlijke investering is het wel: een driehoekig zonnezeil .

Gevlekte aronskelk vinden. Op deze aasgeur komen heel veel kleine vliegjes en motjes af die eigenlijk . Het achterlijf met roodachtig gele driehoekige vlekken in de zijden, de buik. Onder de fraaije vliegjes mag ook wel geteld worden Oxycera trilineata F.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts