dinsdag 23 januari 2018

Tuin met weinig onderhoud

Geen tijd voor of zin in het tuinonderhoud? Kies dan voor een onderhoudsvriendelijke tuin ! Ontdek hier tips voor een tuin die weinig onderhoud vraagt. Wil je een tuin , maar heb je weinig tijd?


Dan is de onderhoudsvriendelijke tuin iets voor jou.

Wij weten waar we op moeten letten om het onderhoud voor uw zo minimaal mogelijk te maken. Dan heb je daar weinig omkijken naar. Onderhoudsarme tuin laten aanleggen? Heb je weinig tijd om te tuinieren maar wil je toch een mooie tuin ? Wij kunnen voor jou een onderhoudsvrije tuin.


Aan het onderhoudsgereedschap voor een tuin wordt helaas te weinig aandacht besteed. Terwijl er heus veel verschil aan kwaliteit en gebruiksgemak.

Een groene tuin hoeft niet moeilijk te zijn. Een onderhoudsvriendelijke tuin met veel groen kan! Zodra de grond is bedekt, zal er op die plek weinig onkruid groeien.


De basis van een tuin met weinig onderhoud is een grondige planning. Je professionele tuinaannemer zorgt graag voor een onderhoudsvriendelijke tuin . Tuinarchitect Luk Dirkx onderzoekt of een onderhoudsvriendelijke tuin. In een onderhoudsvrije tuin is de bestrating het belangrijkst. Met wat makkelijke planten breng je ook groen in je tuin.


Zo heb je een echte tuin , . Tuin in beeld: tijdloos met weinig onderhoud. Hoewel de tuin al meer dan twintig jaar geleden werd aangeleg oogt hij nog steeds up-to-date . Een tuin kan zeker mooi groen én onderhoudsarm zijn. Vanzelfsprekend is dat mogelijk.


Alleen twijfelen we nog om het te kopen omdat het een tuin heeft van 900. Volgens tuinontwerper Maria Schlepers is dat heel goed te .

Veel groen weinig onderhoud. Kies planten die traag groeien en weinig gesnoeid moeten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts