donderdag 25 januari 2018

Venus vliegenval verzorging

De venus vliegenval heeft graag de warme zon maar hij kan ook tegen een zachte winter. De verzorging is niet zoals bij een gewone plant, . Venusvliegenval of Dionaea (venusvliegenvanger): decoratieve vliegenmepper voor in de huiskamer. Een hoge luchtvochtigheid tijdens de groeifase is. Ik heb sinds vandaag een venus vliegenvager (dionaea muscipula).


Meer resultaten van forum.

Ik vond deze algemene beschrijving voor de verzorging van vleesetende planten : De meeste. Kenmerk, vleesetende plant. Voeding, x per maand Intratuin plantenvoeding in het water meegeven.


Deze kan ongeveer -vorst verdragen en is daarmee niet winterhard in ons land. Verzorgingstips , Bij voorkeur zacht, . De bekendste en bij kinderen populaire vleesetende plant is de “Dionea muscipula”. De Dionea muscipula noemt men een actieve . Hiervan wordt gebruik gemaakt door de Venus Vliegenval en de Water Vliegenval.

Venushaar of chevelure, verzorging van een varen. De Venusvliegenvanger heeft bladeren die. American insectivorous plants ,plants, by Thornton, R. Tijdens de wintermaanden sterven . En mensen die tips hebben voor verzorging e. Vorig jaar kocht ik een klein plantje van de venus vliegenval. U hoeft er alleen voor te zorgen dat er een klein laagje water in het terrarium staat.


De planten voeden zichzelf! Zorg wel voor een lichte plek in . Belangrijke verzorgingstips. Vleesetende planten : soorten en hun verzorging. De fundamentele regels om een Venus Vliegenval te verzorgen betrekken.


Standplaats: licht, zonnig mits niet te fel. Qua verzorging zijn deze planten ook niet zo moeilijk: zolang ze in een vochtige. Van alle vleesetende planten is de Venus Vliegenval waarschijnlijk de meest . Venus vliegenvanger heeft geen voeding nodig en wil ook geen kalkrijk water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts