vrijdag 19 januari 2018

Blauwe druifjes planten

Blauwe druifjes (Muscari botryoides) is een plant uit de aspergefamilie ( Asparagaceae) of Hyacinthaceae. De bloemen staan dicht op elkaar, en zijn bijna . Blauwe druiven zijn uitstekende borderplanten en steken mooi af tegen de vaste planten die in de tuin staan. Dit geldt voor borders met verschillende kleuren . Houdt u van kleur op het balkon, in de tuin of terras?


Dan is dit een aanbieding die u niet mag missen!

Wanneer u ze plant in de periode van september tot eind december kan er eigenlijk niets meer misgaan. Eerst zie je alleen groene sprieten, . Plantgroep , Bollen en knollen meer. Europa en Noord-Amerika en is ingeburgerd in . Familie: Liliaceae Botanische naaMuscari. Bloemkleur: blauw , paars of wit.


De Muscari plant je in het najaar, ze zijn voorjaarsbloeiend van maart - mei in de kleuren wit, blauw en paars. In dit artikel over blauwe druifjes informatie over de grondsoort, bodem, standplaats plantdiepte en onderhoud van blauwe druifjes.

Blauwe Druifjes Fantasy Creation bloembollen geven Blauwe gekleurde bloemen van maart tot mei. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten , zaden én bloembollen. Bijenplant , hommelplant , drachtplant , vlinderplant. Voorjaarsbollen op pot als hyacinten (Hyacinthus), narcissen (Narcissus) en blauwe druifjes (Muscari) zijn de echte toppers in het assortiment.


Je plant de blauwe druifjes als bolletjes in oktober of november. Bloei van sierlijke blauwe . De bolletjes worden ongeveer tien centimeter diep geplant. Plant dus nu narcissen, tulpen, blauwe druifjes , sneeuwklokjes en krokussen.


In het voorjaar kun je zomerbloeiende bollen gaan planten. Tuinplant van de Maand februari: Bol op pot: hyacint, narcis, muscari insluiten. Daarnaast vormt de plant wortelstokken, de belangrijkste manier van . Blauw druifje of Muscari, ih in de tuin, verpotten, in het voorjaar in de bloembak.


Zet de plant na de bloei uit in de tuin op een zonnige, droge plek en . In oktober is het weer tijd om bloembollen te planten ! Muscari, beter bekend als blauw druifje , is een van de populairste bolletjes. Niet geheel onlogisch, want . Het hele jaar door heeft de vaste plant Liriope ook een irisachtig blad of .

Langbladige druifhyacint is een zeer populaire tuinplant die gemakkelijk verwildert. Het blauwe druifje , wie houdt er niet van? Ik vind het vooral een mooie en subtiele plant die met veel andere planten mooi combineert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts