woensdag 24 januari 2018

Houtwormbestrijding meubels

Oudere houten meubels hebben dikwijls houtworm. U moet die tijdig bestrijden om te vermijden dat de houtworm zich in de hele woning verspreidt. Houtworm in meubels bestrijden.


Zeker oudere meubels waarvan de verflaag is versleten zijn vatbaar voor . Of wilt u door een gecertificeerde bestrijder uw houtworm laten bestrijden. U kunt houten objecten, zoals meubels of gereedschappen, behandelen met een .

En niet alleen uw meubels kunnen beschadigen. Het voordeel van houtworm in meubels ten opzichte houtworm in dragende balken of houten vloeren is dat je meubels kunt verplaatsen en daarom makkelijker . Ongedierte kan meubels , antiek, museale voorwerpen of andere soorten houten voorwerpen onherstelbaar beschadigen. Onder andere houtworm , boktor, . Houtaantastende insecten komen niet alleen voor in woningen en gebouwen, maar kunnen ook in meubelen en antiek zitten.


Als u twijfelt of er houtwormen aanwezig zijn in het hout, behandel dan sowieso het meubel preventief. Een preventieve behandeling kan nooit kwaad. De gewone houtworm komt in zowel naald- als loofhout voor en tast ook meubels en gereedschap aan. Vaak wordt alleen hout aangetast dat reeds lange tijd in .

Wij leggen in deze video uit hoe u een antiek meubel tegen houtworm dient te behandelen. Lees hier over houtwormgaatjes en houtworm bestrijding. Wij kunnen bij u langskomen voor een inspectie (m.u.v. houtworm in meubels ). Treffen we houtworm aan dan kunnen we . Heb jij gaatjes ontdekt in meubels , houten balken of de gehele zolder? Dan heb je last van houtwormen en is het te laat om dit soort ongedierte te voorkomen of . Bezit u veel houten meubelen ? Uw hele hebben en houden kan letterlijk door houtworm opgegeten worden.


Wat kost het om houtworm en boktor te bestrijden? De prijs voor het behandelen van een meubel , zoals een flinke kast, ligt rond de € 6- . Aantasting door houtworm kan kostbare antieke meubelen en andere voorwerpen op den duur volledig vernielen. De aantasting door de kleine houtwormkever . Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden?


Oma weet raad gelukkig met haar huismiddeltjes. Wanneer we over houtworm spreken, dan bedoelen we de larven van. Houten draagconstructies, maar ook houten meubels en vloeren worden niet ontzien.


De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof. De houtworm kan vooral meubelen en houten vloeren zwaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts