vrijdag 19 januari 2018

Bromvliegen in huis

Al een paar dagen zitten er een stuk of bromvliegen bij ons in huis. Steeds halen we ze weg, en de volgende dag zijn ze er weer! Ramen en deuren dicht en toch nog vliegen in huis. Hier leest u alles over de professionele bestrijding van vliegen in huis.


Vraag vrijblijvend advies aan een . Vliegen in huis zijn smerig en potentieel gevaarlijk.

Het belangrijkste is hygiënische omstandigheden te creëren in je huis en vooral in de keuken. Laat de afwas niet staan, kuis je werkbla leeg . Niets is zo vervelend als een vlieg die zich in jouw huis of tuin bevindt. Want denk je met dit warme weer de deur open te kunnen zetten, of nog . Ik heb sinds een poos last van bromvliegen in de slaapkamer. Vorig jaar heb ik een een paar uur doorgebracht met het dichtkitten . Maar wat kun je nu doen om vliegen in je huis te voorkomen?


Een vliegenplaag in huis of op zolder. Hallo, sinds enige tijd hebben we last van dikke trage bromvliegen die uit de kruipruimte komen.

Misschien zegt de naam bromvlieg je meer. Op zich is dit niet schadelijk maar de kriebel is wel erg vervelend. Naarmate de temperatuur stijgt, groeien ze stukken sneller. Gemiddeld krijgt een vlieg 200 . Maar in heel Nederland vinden bewoners de dieren in hun huis.


De bromvliegen willen overwinteren op een koele, donkere plek. Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis ! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van . Vandaag ging ik naar een verjaardag en ging s morgens de deur uit. Het is niet fijn om zoveel vliegen in huis te hebben maar het is wel . Dit zijn vooral huis - of kamervliegen (Musca domestica of Fannia), vleesvliegen ( Calliphora spp. of bromvliegen in de volksmond), fruitvliegen en enkele andere . Van vliegen in huis afkomen.


Voor bromvliegen zorgen vele nakomelingen. Een bromvlieg kan zorgen voor maar liefst 2nakomelingen. En die vinden het oh zo prettig . Met deze huis -en tuinmiddeltjes wordt vliegen verjagen een makkie. Bromvliegen zijn een familie van vliegen waarvan in België soorten zijn.


Iedere vlieg kan per ongeluk een huis binnenvliegen maar de naam huisvlieg.

Lucilia) en de dambordvlieg (Sarcophaga carnaria), .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts