dinsdag 16 januari 2018

Houtworm in kast bestrijden

In dat geval wordt het houtworm bestrijdingsmiddel onder druk in de balken. We hebben een antieke kast gekochtdie behandeld is tegen houtworm. Lees wat er aan de houtworm in uw meubels gedaan kan worden!


Dit zit namelijk zo wanneer je het bestrijdingsmiddel op de kast brengt dit . Oudere houten meubels hebben dikwijls houtworm. U moet die tijdig bestrijden om te vermijden dat de houtworm zich in de hele woning verspreidt.

En niet alleen uw meubels kunnen beschadigen. Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden ? Oma weet raad gelukkig met haar huismiddeltjes. Ik heb de kast enkele malen goed ingesmeerd met teakolie. Is deze maatregel voldoende om eventueel aanwezige houtworm te bestrijden ? De houtworm is de larve van de houtkever.


Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Ook meubels zijn een geliefd kostje voor de houtworm.

Alles staat op het menu van de houtworm. De vraag van Maaike Hemmes uit Bloemendaal: Wat kan ik doen tegen houtwormen in mijn kast. Wij leggen in deze video uit hoe u een antiek meubel tegen houtworm dient te behandelen.


Vorige week heb ik een super leuke kast gekocht. Gister zag ik tot mijn spijt kleine. Blijkbaar zaten er dus reeds larven in de kast voor behandeling, die nu hun weg naar buiten aan het . Gemiddeld kost houtworm bestrijding rond de € 350. Houtwormen nestelen zich graag in meubels, zoals een grote houten kast.


Lelijke boorgaatjes van de houtworm zijn vooral in antieke. Heeft u te maken met houtworm in huis en wilt u deze bestrijden ? Hier leest u alles over de bestrijding van houtworm in huis. Vraag vrijblijvend advies aan een. Zelf houtworm bestrijden doet u met onze producten tegen houtworm. Vraagt het behandelen van houtworm of boktor in huis, in kast , in meubels of in tafel, . Ontdek hoe je aantasting door houtwormen voorkomt.


Je kunt hout beschermen met. Gebruik bij chemische bestrijding alleen toegelaten middelen. De techniek van vergassingen is een specialistische wijze om de houtvraat van houtworm en . Houtworm vergassen, bestrijdingsmethode met 1 afdoding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts