donderdag 25 januari 2018

Groene bijeneter

De kleine groene bijeneter (Merops orientalis) is een bijeneter die voorkomt in Sub-Saharisch Afrika, Zuid-Azië en Zuidoost-Azië tot in Vietnam. Soort broedt in Afrika, Midden-Oosten en Zuidwest-Azië. Hij is uiteraard groen en heeft een opvallend lange staart. In Afrika en Arabië wordt hij gevonden in de droge . Medium sized bird with generally green plumage, Yellow-brown throat and blue patches on the sides of the hea Size: about cm.


Op de achtergrond net niet zichtbaar de groene bijeneter.

Flora- en faunawet beschermde soort als bedoeld in artikel 4. Unsubscribe from Dick Markesteijn? Convention on the Conservation of European Wildlife and Natural Habitats, Appendix III (selectie Nederlandse soorten: ELI) . Het afgelopen weekend is een groene bijeneter opgemerkt in de gemeente Brecht in de provincie Antwerpen. Op het eerste zicht niet zo heel . De derde kolom geeft het totale aantal soorten aan dat die . Deze bijeneter is geheel groen met een zwarte oogstreep . Meld je gratis aan en ontwikkel jezelf als fotograaf. Ik vond het altijd moeilijk om vogels te fotograferen, maar met de nieuwe .

De groene bijeneter of blauwwangbijeneter of (Merops persicus) is een vogel uit de familie van de bijeneters (Meropidae). Op weg naar Birecik willen we ook langs het dorp Estaǧfirullah, waar een aantal jaren geleden groene bijeneters zijn gevonden. Grauwe Kiekendiel Haematnpus vnvtwlegu 1Indiscbe Kaeekiet 298 . Toevoegen aan winkelwagen. Hoge kwaliteit, gratis geleverd en grote collectie.


Kleine groene bijeneter werken als wanddecoratie bestellen. Dit is een kleine groene bijeneter. We kwamen deze tegen tijdens de safari in Yala National Park. Groene Bijeneter Yasuj, Iran.


De zeldzame groene bijeneter is voor de eerste keer ooit in ons land en dat is best bijzonder. De tropische vogel komt alleen voor in de . Eitjes van een pimpelmees. Verder dient te worden medegedeel dat.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten bijeneter – Nederlands-Engels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts