donderdag 11 januari 2018

Bestrijding houtworm

Heeft u gaten in uw hout of zaagsel op de vloer? U heeft last van houtkevers. Wij helpen u doeltreffend houtworm bestrijden , vraag uw gratis offerte! Houtworm bestrijden kan op twee manieren.


Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen.

Bij de laatste krijgt u in . Onze lokale bestrijder helpt u direct af van de houtworm. Neem direct contact op met De Bestrijdingsbrigade voor meer informatie! Neem contact op met Rentokil Property Care voor meer informatie over de bestrijding van houtworm.


Lees hier wat de beste bestrijding is. Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden ? Oma weet raad gelukkig met haar huismiddeltjes.

Beestjes Kwijt weet alles over professionele houtwormbestrijding. Het bedrijf Stopworm is gespecialiseerd in de bestrijding van houtworm en houtrot in gans België en Nederland. We gingen even bij hen te rade betreffende het . De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout.


De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Nodig onze Expert uit voor een Gratis Inspectie! Gemiddeld kost houtworm bestrijding rond de € 350. Spring naar Bestrijden - Bestrijden. Dat is ook de reden om dit bericht met tips te maken, hoe om te gaan met houtworm in huis.


Zelf houtworm bestrijden doet u met onze producten tegen houtworm. Als u geen specialist onder de arm neemt om de houtworm te bestrijden dan kunnen de larven uw houten constructies enorm verzwakken. Ontdek hoe je aantasting door houtwormen voorkomt. Je kunt hout beschermen met.


Gebruik bij chemische bestrijding alleen toegelaten middelen.

Op zoek naar een ongediertebestrijder die u kan helpen met houtworm ? Bel direct of neem contact op via mail. Je herkent houtworm aan de ronde gaatjes in het hout. Met een speciaal product kan je houtworm bestrijden zodat het hout volledig herstelt en . Hallo, In ons huidig Triplex appartement zitten we met een probleem.


We hebben namelijk last van houtwormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts