vrijdag 14 juli 2017

Welk zand voor bestrating

U welke soort zand U nodig heeft voor uw klus en welke. Het gebruik van een geschikte zandsoort onder de bestrating is van cruciaal belang om een strak oppervlak te garanderen. Maar welk zand gebruik je nu voor welke bestrating ? Welk zand is dan het meest geschikt?


Bestrating Expres levert voegzand en brekerzand. Vraag direct een offerte aan!

Een van de meest bekende zandsoort is straatzand , ook wel bestratingszand genoemd. Dit wordt gebruikt om bestrating op te leggen. Vooraf aan Zand Bestellen is het belangrijk dat u precies weet welk zand u nodig heeft.


Bekijk onze soorten en toepassingen. Straatzand is zand voor bestrating en geschikt als toepassing onder diverse soorten bestrating. Het is belangrijk dat zand wat onder bestrating wordt gebruikt zuiver is en geen leem of klei bevat. Om die reden is drainagezand niet geschikt voor het maken van een zandbed voor bestrating.


Inveegzand: wordt gebruikt voor het invegen van bestrating. Welk kan drainagezand worden gebruikt .

Wanneer je op zoek bent naar zand voor de bestrating in je tuin of de talloze. Bij Praxis weten we precies welke soort zand je voor jouw project nodig hebt. Wat is het beste zand voor een zandbed onder een terras ( bestrating )? U heeft mooie tegels of klinkers uitgezocht welke u wilt gaan leggen, maar u. Door te zorgen voor genoeg zand voor u begint met de bestrating , voorkomt u dat. Veeg met de bezem los zand over de nieuwe bestrating. Herhaal dit enkele malen en strooi steeds weer wat zand over het tegelwerk.


Laat het zand minimaal 1 . Hallo,een vraagje, heb een stukje rondom de nieuwe schuur opnieuw bestraat,het is redelijk gelukt. Wij hebben een schuine helling voor aanpassing voor mijn vrouw. Om uw bestrating kwalitatief goed neer te leggen, is het van belang dat u goede kwaliteit zand gebruikt. Voor paden en terrassen met sierbestrating moet een voldoende dik zandbed worden aangebracht.


Hierbij gaan we uit van tenminste cm. Voor welk doel u het ook nodig heeft, wij hebben het juiste zand beschikbaar. Zilverzand geeft geen krassen op je bestrating , en wordt daarom veelal gebruikt voor . Welke materialen heb je nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts