maandag 24 juli 2017

Basisschool de achtbaan soest

Deze pagina word gebruikt door de ouder commissie van basisschool de Achtbaan in soest. Bekijk deze school op Scholenopdekaart. Basisschool de Achtbaan is een basisschool in Soest. De Achtbaan is een rooms-katholieke basisschool.


De meest volledige site met ruim 66. Ellen van Dijk heeft functies op zijn of haar profiel.

Denominatie: Rooms-Katholiek Methode: Geen . Dit heeft geresulteerd in een uniek concept in Soest , een Integraal Kind. Hamelstraat, SOEST - Scholen in Nederland – de grootste database van onderwijsinstellingen. Adres, van Hamelstraat -99. Als school krijgen wij te maken met nieuwe Europese wetgeving rond privacy, die. Te gebruiken door alle groepen.


Er is nog geen student geweest die een beoordeling heeft gegeven voor deze school. Onderwijskundig directeur (fte). In Nederlan Deachtbaansoest.

Klik om andere gegevens over deze site. WSi techniek project: uitbreiding en verbouwing van basisschool de Achtbaan in Soest. Lees hier meer over de verbouwing en uitbreiding door WSi techniek. De leerlingen van basisschool de Achtbaan in Soest hebben donderdagmiddag een nieuwe tafeltennistafel op het schoolplein gekregen.


Davids bouwkundig ontwerp- en adviesbureau. Muzikale middag met Kinderen van basisschool de Achtbaan en Senioren. Samen zingen en veel meer. Musical muziek klank en bewegingsspel.


In totaal zijn er scholen voor primair onderwijs in Soest waarvan er 18. Achterveld), Soest (Soesterberg) en Woudenberg. RK Daltonschool De Driesprong - Soest.


Groepsleerkracht Soest docent leraar. Ben je op zoek naar een leuke . Klik voor het rooster van jouw school op de onderstaande link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts