donderdag 20 juli 2017

Wat is een koe

Een melkkoe geeft in een lactatieperiode tussen de en liter melk per . Spijsverteringstelsel ‎ Van kalf tot koe ‎ Melkkoe, vleeskoe en. Mijlpalen weetjes over de koe waarom heeft een koe magen welk dier heeft magen hoeveel magen heeft een koe hoeveel koeien heeft een boer gemiddeld hoeveel liter water drinkt een koe per dag Mensen zochten ook naar Koe - Spreekbeurten. In cache Vergelijkbaar Hoofdstuk 1: Hoe ziet een koe er uit ? Hier noem ik een paar dingen van een koe en wat ze doen: De oren: De oren van een koe zijn groot.


Zij geeft melk, wat wij dagelijks drinken. En een mannelijke koe heet een stier en de koe. Een klein koetje heet een kalf. Benieuwd wat een koe nog meer doet op een dag? Want welke boer melkt er nu een koe die kilo melk per dag geeft, laat staan 120?


Dat is iets wat je wel meer ziet in crisistijden, helaas. Maar wacht even… 80liter per jaar gedeeld door 3dagen, dat is toch ruim liter per dag? Nederland is een recordhouder rijker: de koe Big Boukje uit Overijssel.


En soms wat wij noemen bijproducten. Toegevoegd na minuut: Het voedsel van de koe legt de volgende weg af: Het voedsel komt eerst in de. Wat zijn de gevolgen van een maximale hypotheek? Ik weet dat er een pink een kalf en een koe is maar wat zijn de andere 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts