woensdag 19 juli 2017

Kleine blauwe vlinder

De wetenschappelijke naam . Soms zie je een blauwe vlinder vliegen en kun je niet determineren welke. De vlinders uit de familie Lycaenidae zijn vaak vrij klein. Blauwtjes zijn genoemd naar de helderblauwe bovenzijde van de voorvleugels.


Klein koolwitje wint tuinvlindertelling , maar aanhoudende hitte zorgt voor . Fotografisch overzicht van alle blauwtjes, kleine pages en vuurvlindersoorten ( vlinders ) die ik heb gefotografeerd.

Blauwe vlinder brengt ons in vervoering. Deze vlinder die net als de kleine vos tot de familie van de. De eerste blauwe vlinder in deze lijst met vlinders die in Nederland te herkennen . Kettingen met een klein hangertje.


Maar heeft ze niet altijd al een zilveren kettinkje om haar nek? De Oosterse legende van de blauwe vlinder vertelt ons dat we ons leven. Deze wijze man was in staat alle vragen die de kleine meisjes hem . Op de toppen van de voorvleugel staan witte en blauwe vlekken. Het klein koolwitje is de meest voorkomende soort uit de vlinderfamilie van witjes in .

Nieuwe gebruikers profiteren van korting. Niet elke blauwe vlinder is een Klaverblauwtje. Het Klaverblauwtje maakt deel uit van de groep van de “blauwtjes”, vrij kleine dagvlinders . Hannah spande zich in om het beeld dichterbij te halen, en zag ineens wat het was: een kleine , blauwe vlinder , die boven haar hoofd danste.


In Europa zijn een kleine 5vlindersoorten. Vrouwtjes van het icarusblauwtje zijn vaak bruinig met een blauwe. Dit vlindertje is wat kleiner dan het icarusblauwtje en behoorlijk honkvast. Vlinderfotografie - fotografie van vlinders door Silvia Reiche. De waardplant van het icarusblauwtje zijn diverse soorten kleine klaver zoals rolklaver en . Er zijn vele tienduizenden soorten vlinders die wel in drie hoofdgroepen ingedeeld.


De Lycaenidae is een familie van vlinders die de kleine pages (Theclinae), vuurvlinders (Lycaeninae) en blauwtjes (Polyommatinae) omvat. Lycaenidae, is de familie van kleine pages, vuurvlinders en blauwtjes. Een kleine blauwe vlinder in het gras. Baby met kleine blauwe vlinder.


De kaarten van Kunst Adelt hebben een exclusieve, klassieke, stijlvolle uitstraling. Een collectie van hand getekende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts