maandag 24 juli 2017

Tassen voor tentstokken

Bestel ze direct bij Obelink. Goedkope tassen online kopen? Ruim heren, kinder en damestassen van o. In deze universele opberghoes van DWS kunnen bijvoorbeeld tentstokken netjes opgeborgen worden. Aan de bovenzijde van de kunststof framezak is een lint .

Aanbiedingen Opbergzakken en - tassen - Opbergen - Huishoudelijk - Kampeerperfect. Het grootste aanbod Opbergzakken en - tassen in de aanbieding vind . Op zoek naar een opbergtas voor tentstokken van de ruimtevaarder? Tenten blijven staan door gebruik van een tentstok. Deze kunnen helaas door ouderdom, weersinvloeden en menselijke fouten sneuvelen. Denk als je gaat kamperen ook even aan het meenemen van (extra) tentstokken , scheerlijnen, haringen, tentzeilen, schoonmaakproducten en reparatiesets.


Tentstokken bestel je eenvoudig bij OutdoorXL!

Een enorm aanbod tentstokken van alle topmerken en altijd deskundig advies. Vele aanbiedingen bij bol. In de Karsten Travelstore vind je alle benodigdheden voor je kampeervakantie, zo ook tentstokken en toebehoren voor je kampeertent. Bo-Camp boogstok aluminium ∅ mm Complete set om een aluminium tentstok van een koepeltent te vervangen €4€395. Product toegevoegd Bekijk wensenlijst.


Vind tentstokken op Marktplaats. Zoek je CAMPZ tentstokken aanbiedingen online? Voor iedereen een voordeel. Ideaal voor het ophangen van een lamp, kleren, tassen , insectenlamp etc.


Ontworpen voor: een tentluifel, om een extra oppervlakte te creƫren die beschermd is tegen zon en regen. Veilig betalen en snelle verzending. Speciale tas voor uw voortent frame. Deze hoes is vervaardigd van een stevig 600D polyester en is voorzien van doorlopende en vastgestikte draaglussen die. Outletverkoop van tentzakken door Nederlands grootste tentenmakerij en tentstokkenfabriek.


Het gaat hier om een originele Poolse tenstokken tas met haringen en stokken. Ontdek ons uitgebreid gamma Accessoires en vervangstukken voor kampeertenten.

Tassen , Matten, slaapzakken, kleding. Gratis levering aan huis vanaf € 29.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts