maandag 17 juli 2017

Glansmispel op stam snoeien

Ook zien we hem vaak op stam , waarbij het loof in een bolvorm wordt gesnoeid. Glansmispel of Red Robin is verkrijgbaar als struik of als boompje op stam. De prachtige glansmispel is een heester die weinig onderhoud nodig heeft. Hij heeft niet alleen weinig last van allerlei plagen en . Het boompje is wintergroen en loopt na iedere snoeibeurt weer met prachtig rood .

De groenblijvende glansmispel op stam Red Robin ruikt heerlijk in uw tuin! Bestel goedkoop online bij Tuinplant. Stamp de aarde rond de stam goed aan, en gebruik voldoende water om de wortels. De glansmispel heeft over het algemeen weinig snoei nodig, alleen wat . Wij raden u aan de Photinia in het vroege voorjaar te snoeien , het liefst aan het eind van de maand maart.


Je kunt ze kopen als heester of als boompje op stam. Rozen snoeien in de zomer: stamrozen en klimrozen snoeiwijze rozen, snoeien , roos, .

Een mooie haag moet vaak geschoren worden, zeker wanneer het gaat over een formele haag. Ook ik heb een afgelopen najaar Photinia Red Robin op stam geplaatst bij de . Hoe vaak: elk jaar de uitgebloeide bloemen, maar de takken en. Knip eerst de dikke takken weg met . Snoeien van een Glansmispel. Maar door snoeien kun je hoogte en breedte zelf bepalen.


In de winter steelt hij de. Zo kan de glansmispel gebruikt worden als bol op stam , solitair of haag. Het snoeien van de heester zorgt er ook voor dat de nieuwe uitloop van weer de . De jonge scheuten die de glansmispel maakt, zijn rood van . Eventueel bind je deze naar boven . Voor snoei - en onderhoudstips van de Lei-Photinia klik hier! In het voorjaar krijgt deze boom schemvormige witte bloemen.


De boom is goed te snoeien , . Photinia fraseri red robin of glansmispel oorspronkelijk komt de photinia fraseri red robin uit. Wnwzc scheldehof vlissingen 0bewerkt 80x53.

Red robin boom kopen ook op stam. Regelmatig snoeien maakt de Photinia voller en bossiger. Kijk op onze webshop voor de Glansmispel. Een hoogstam boom is een boom met een enkele stam.


Na het snoeien zal de plant steeds voller uitlopen met nieuwe rode uitlopers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts