vrijdag 28 juli 2017

Oleandro

Aantal personen personen, Privézwembad. Op loopafstand van een dorpje, slechts km van Pisa. Gelegen in je eigen dorpsstraatje. Het huis ligt in een rijtje van huizen. Het appartement beschikt over een seizoensgebonden buitenbad en gratis WiFi.


Oleandro biedt accommodatie met een terras in Mergozzo.

U kunt gebruikmaken van een volledig uitgeruste kitchenette. Interhome, de marktleider op het gebied van gecontroleerde vakantiehuizen sinds . Geschikt voor maximaal 6 . Book our OLEANDRO now for a dream vacation at the campsite Baia di Gallipoli Camping Resort. Boek deze Vakantiehuis voor max. Personen in de regio Lake of Garda,.


Vind de beste prijs op trivago. Bespaar nu tot op hotels met KAYAK! Guests staying at this apartment have access to a fully equipped kitchenette.

De villa is gelegen op een aangename, rustige locatie op een groot stuk lan gelegen op . Great lake view of central Lake Como . Mooi aanbod van appartementen en Vakantiehuizen voor scherpe prijzen. Hier staat de beschrijving van het vakantiehuisje Oleandro. NL IT Nederlands Italiaans vertalingen voor oleandro.


Zoek woord oleandro heeft eén resultaat. IT, Italiaans, NL, Nederlands. Er is echter ruimte en meubilair genoeg voor. Appartement OLEANDRO meter van het strand (plaatsen). De Oleander Villa Pineta appartement heeft een eigen ingang en is omgeven door groene . Di conseguenza, i negozi per le prime necessità son.


Shuttlebus naar het centrum ☑Tafeltennis ☑Rustig gelegen. Rustige ligging, midden in het groen op slechts een steenworp afstand van de zee! Ideaal voor gezinnen die hun vakantie in vrijheid willen . Dankzij de ligging in de hoek van het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts