vrijdag 21 juli 2017

Mini kippenrassen

Mijn broertje en ik willen kippen. Ze komen in een hok van 2. Dus ze kunnen niet zo groot zijn. Van de kip is een groot aantal rassen in Nederland en België erkend.


Daarnaast zijn er voor veel rassen allerlei kleurslagen erkend. Kijk goed naar de eigenschappen van rassen voordat je kippen aanschaft.

Het ras bepaalt grotendeels het karakter en de verzorging van het dier. Bijna alle kippenrassen kun je hier vinden zowel de grote kippenrassen als de krielrassen. Amrock krielkippen zijn zeer sociale en vriendelijke kippen.


De kippen leggen tot lichtbruine eieren per kip, per week. Ik wil kleine kippen , leuk voor kinderen en lekkere eitjes. Ook de Drentse hoenders zijn mooie, niet al te grote kippen in verschillende . De ideale kip voor op het erf laat zich gemakkelijk omschrijven, maar juist dat kippenras vinden dat aan al je wensen voldoet kan een hele zoektocht zijn.


Aangeboden: leuke jonge serama kippen in allerlei prachtige kleuren. Het zijn jonge krieltjes van .

Zo trots als een pauw is het bestuur van Nut en Sport Vroomshoop op de superkleine serama kippen. De Maleisische Seramakriel is het kleinste kippenras ter werel dat minder dan 500g weegt. Ze zijn uitermate geschikt als hobby-dier en vliegen bijna niet. Ook voor kinderen zijn deze kippen zeer geschikt. De hennetjes leggen goed eieren en zijn ook . Bepaal vooraf waarom je kippen wil: voor de eitjes of het vlees, of gewoon omdat je graag dieren ziet.


Heb je een grote of een kleine tuin? Hebt u altijd al kippen willen houden? Of bent u op zoek naar een nieuw hok of toebehoren? Dan bent u bij ons aan het goede adres!


Er bestaan heel wat verschillende soorten kippenrassen. Ben je op zoek naar een specifieke soort, vraag het dat aan uw Horta specialist. Zorgboeren Marijke Schwirtz en.


André van der Galiën werken con- tinue aan uitbreiding van het aan- bod dat zij mensen met een beper- king, een hulp- of . De kleine kippenrassen zijn over het algemeen miniatuurvariëteiten van bekende productieve rassen. Kippen hebben een hoge eierproductie en de eimassa is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts