woensdag 26 juli 2017

Uitgebloeide orchidee afknippen

Hoe krijg je een uitgebloeide orchidee weer aan de bloei? Takken afknippen tot aan derde ring, één keer per week water blijven geven en . Een Phalaenopsis kan ongeveer tot maanden bloeien, is uw plant uitgebloeid en de steel is nog groen dan kunt u hem boven het derde oog afknippen. Geef uw orchidee een lichte plaats, maar zet de plant nooit in de volle zon. Is uw orchidee uitgebloeid en de steel nog groen?


Als de steel is verdroog kunt u deze het best geheel afknippen.

Is je orchidee uitgebloeid , maar de steel is nog wel groen? Dan kun je hem boven het derde oog afknippen. Het oog van de orchidee zijn de . Na de bloei snijd je de uitgebloeide tak in zijn geheel weg en kun je eventueel. Zo leer je in een handige video hoe je de orchidee moet knippen en hoe je hem. Een orchidee bloeit enorm lang.


Je kunt ook wat lelijke wortels afknippen. Helaas is hier niet veel aan te doen, de orchidee laat de bloemen vallen zodat niet de gehele plant.

Mijn orchidee is uitgebloeid , kan ik de steel nu afknippen ? Snoei de orchidee – Als de orchidee voor de eerste keer is uitgebloeid , knip dan. Orchideeen (Phalaenopsis) knippen en verpotten. Je wil een orchidee , maar weet niet hoe je die schitterende bloem moet verzorgen? Rustperiode: om nieuwe bloemvorming te stimuleren, worden uitgebloeide. Een veel gehoord verhaal is de bloemstengel afknippen boven het 3e . Dendrobium is uitgebloeid.


Snoeien, na de bloei afknippen : Het symbool is een potplant met een . Je leest overal dat je een uitgebloeide stengel moet afknippen boven het 2de oog. Dat had ik gedaan, met succes overigens, want ik kreeg een . Hoe vaak moet ik mijn orchidee water geven? Vind hier de antwoorden op al jouw orchideeënvragen en handige verzorgingstips.


Om orchideeën weer snel in bloei te krijgen moeten de uitgebloeide. Tuesday's' Tip: Een uitgebloeide orchidee laten opleven. Zet de plant ongeveer graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts