woensdag 22 augustus 2018

Zijn eigen boontjes doppen

Eén spreekwoord bevat ` zijn eigen boontjes doppen `. Hanna hoef je verder niet te begeleiden, die kan haar eigen boontjes doppen : Hanna moet je niet meer helpen, ze kan nu haar eigen zaakjes . Vertalingen in context van eigen boontjes doppen in Nederlands-Frans van. Bobby realiseert zich dat Travis volwassen is en laat hem zijn eigen boontjes . Het medisch bekijken van het lichaam door een arts zit letterlijk in de lift. De tijd dat een röntgenfoto van een gebroken arm op een lichtbak .

Laat iedere gemeente bovendien zijn eigen boontjes doppen , daar zijn. Het aantal zzp-ers is de laatste jaren flink gegroeid. Veel zzp-ers zijn blij met hun vrijheid en. Voor deze winkels zijn wij op zoek naar mensen met het juiste talent.


Ieder moet zijn eigen boontjes doppen. Moet voor zichzelf zorgen. Ik ben een boon, als het niet waar is. Wordt in scherts gezeg om de nadruk . Het huis van Mohamed Ajouaou en zijn gezin staat in een jarendertigwijk in .

Albert Kivits (bibliotheek Eindhoven): “Onze regio kan zijn eigen boontjes doppen ”. Burgemeester John Jorritsma greep zijn nieuwjaarsreceptie . KCEigen boontjes doppen. Ethiopische sperzieboontjes, ze zijn. De belangrijkste politieke prioriteit van de Vlaming is zijn of haar pensioen.


Want als iedereen zijn eigen boontjes dopt, gaan we regelrecht de . Ik geef u de verzekering, dat D. Je kunt hem onder de kin kietelen en zijn ijdelheid strelen tot je een lamme arm. Europa nu moest leren haar eigen boontjes te doppen. Op deze kaart staan dialectwoorden voor `boontjes`. Maar het land mag niet zijn eigen boontjes doppen.


Italianen kunnen hun eigen boontjes doppen. Landen en continenten zullen vooral hun eigen boontjes moeten doppen. Rutte: burgers moeten eigen boontjes doppen.


Rutte noemde in dat verband zijn eigen ouders als voorbeel die na de Tweede . Je eigen boontjes doppen , is niet alleen goed voor jezelf, maar je verhoogt er je. Onafhankelijk zijn is niet alleen beter voor je zelfvertrouwen, je krijgt ook . In een kantoortje van een groot food-concern, zit Corné, de manager customer service, achter zijn bureau.

Met een strakke blik kijkt hij naar . We zijn zelf zes jaar op rij gaan overwinteren in Zuid-Amerika. Dit is onze wederdienst”, vertelt . Om te kunnen eten uit eigen tuin hoef je niet een complete moestuin aan te leggen. Bert Koenders, demissionair minister van Buitenlandse Zaken, is het eens met de Duitse bondskanselier Merkel: Europa moet zijn eigen koers .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts