donderdag 23 augustus 2018

Zoogdieren lijst

Dit artikel geeft een uiterst onvolledig en willekeurig gekozen overzicht van de soorten van zoogdieren. De categorie Lijsten van zoogdieren biedt een overzicht van artikelen over lijsten van zoogdieren per land en van specifieke soorten zoogdieren. Afwijkingen van de voornaamste bron, de derde editie van . Zoogdieren zijn dieren zoals de hon leeuw, of olifant. Het zijn dieren die geen eieren leggen, maar wiens .

De zoogdieren die je mag houden zijn opgenomen in een zogenaamde positieve lijst. Deze lijst is opgesteld voor zoogdieren die niet gehouden worden voor . De gebruikte gegevens en methode worden. De rode lijst van de zoogdieren in Vlaanderen.


Een rode lijst is een wetenschappelijk onderbouwde lijst die de bedreigingsstatus weergeeft van een soort in . De IUCN rode lijst van de zoogdieren in Vlaanderen. Van de inheemse soorten zoogdieren die sinds het begin van de vorige eeuw in Vlaanderen voorkwamen zijn er ondertussen vijf uitgestorven, soorten .

Ongeveer van de inheemse zoogdiersoorten stond op die . Naamlijst van de Nederlandse Zoogdieren. De positieflijst (ook wel huisdierenlijst genoemd) is een lijst van dieren die als. Rode Lijsten van bedreigde planten- en dier- soorten in Nederland worden ongeveer eens per jaar opgesteld. Soortenexperts, meestal verbonden aan een . Er zijn diverse pogingen geweest om een positieflijst voor Zoogdieren op te.


In eerste instantie zijn 1zoogdieren van de te beoordelen lijst behandeld. Hoge kwaliteit, gratis geleverd en grote collectie. Voorlopig bestaat een dergelijke lijst enkel voor zoogdieren. Naslagwerk met alle zoogdieren van Nederland.


Leer ze herkennen en zie waar ze leven. Lijst van zoogdieren werken als wanddecoratie bestellen. Op deze lijst staan dieren die WEL als huisdier gehouden mogen worden. Ruim 1soorten zoogdieren zijn geschikt om als huisdier te.


Zaken nu een lijst opgesteld met 1soorten zoogdieren die vanaf juli niet . Inventarisatielijst zoogdieren voor de huisdierenlijst.

Vanaf oktober mogen nog maar soorten zoogdieren als huisdier worden gehouden. Ook de handel in zoogdieren wordt sterk beperkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts