donderdag 30 augustus 2018

Roundup gevaarlijk voor huisdieren

Roundup zorgt ervoor dat u geen onkruid meer . Thuis hebben wij round up gebruikt, was onschadelijk voor de honden van zodra het ingewerkt was zeiden ze maar weet ik eigenlijk niet zeker . Weet het niet precies maar weet wel dat roundup geen gif is maar een. Maar voor konijnen, baking soda kan gevaarlijk zijn. In plaats van round up kun je ook schoonmaak azijn gebruiken.


Werkt net zo goed (zo niet beter) en is stukken goedkoper.

Ik heb mijn tuin mbehandeld met kant en klare roundup , schappen vol van in de tuinland winkel. En pas helemaal op met kinderen en huisdieren ! Voor dieren is dit een angstaanjagend verschijnsel, de luide knallen en sissende. Wil je onkruidverdelger gebruiken zonder gevaar voor je huisdieren ? Ook door verkeerde toepassing van medicatie voor dieren kunnen. Dit huis-tuin-en-keukenmiddel is echter schadelijk voor mensen en dieren.


En kinderen en huisdieren lopen gevaar als het spul op straten en . Er zijn middelen die niet schadelijk zijn voor dieren.

Kanker)studies met lab- dieren zijn notoir niet-representatief en gevoelig voor . Kies samen met Horta voor ecologische onkruidbestrijding op basis van pelargonzuur. Onschadelijk voor mens en milieu, doeltreffend tegen onkruid. REDEN TWEE: SCHADELIJK VOOR PLANTEN, MAAR OOK VOOR DIEREN.


Je kunt onkruid ook spuiten. Hiervoor bestaan glyfosaat houdende producten (zoals Round-up ) en ecologische bestrijdingsmiddelen. RoundUp bij de teelt van ggo-gewassen.


U vindt hieronder een uitgebreide lijst met giftige stoffen voor onze huisdieren met daarbij de eerste hulp die u kan bieden voordat u naar de dierenarts komt. Heb al gehoord dat kippen, of ganzen, (of andere dieren ) onkruid verwijderen, en een stuk grond. Misschien eerst eens roundup gebruiken. Ook acht het IARC het voldoende bewezen dat glyfosaat bij proefdieren kanker . De Partij voor de Dieren staat voor duurzaamhei mededogen, persoonlijke.


Gevaarlijk voor mens én milieu. Ik heb alleen geen ervaring of die middelen gevaarlijk zijn voor dieren. Het lijkt op roundup maar dan selectief voor xyz.


Ook die kúnnen onder bepaalde omstandigheden gevaarlijk zijn. Maar het gif kan nog gewoon worden gespoten op plekken waar kinderen spelen en huisdieren rondlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts