maandag 27 augustus 2018

Wiet drogen

Wat is de beste manier om wiet te drogen ? Nadat je de hoofdstam doorgeknipt hebt, hang je de plant, toppen of takken in een droge en donkere ruimte. Het vochtgehalte in een mooie wiettop is als het jaar van een goede wijn of de rijpheid van een bijzondere kaas. Het moment waarop je je wiet van de waslijn . Wiet drogen is een vak apart waar veel mee mis kan gaan.


Het is dan ook aan te raden om op een goede manier wiet te drogen zodat je de beste opbrengst.

Het drogen van wiet – Hoe moet je wiet drogen ? Na het knipwerk heb je losse takjes met wiet eraan. Span een draad in de ruimte waar je de wiet laat drogen. Op de juiste manier gedroogde en uitgeharde wiet maakt het . Wil je de waarheid weten over het snel drogen van cannabis?


We denken dat je dat wel aankunt. In dit artikel lees je de beste manieren om . Volg deze stap voor stap handleiding en leer wat het beste proces is om wiet te drogen. Als het weer te heet en te droog is, kan je wiet te snel drogen en blijft er te veel chlorofyl en suiker achter, waardoor de smaak bitter wordt.

Het bepaalt de houdbaarheid van je wiet. Voor mij was het eigenlijk een slecht seizoen. Probeer het drogen niet te snel te doen want dit zal uitsluitend ten koste gaan van de kwaliteit . Ook zijn er telers die pas oogsten wanneer de . Het op de juiste manier drogen en curen van wiet is een belangrijke stap in de productie van goede toppen. DROGEN De wiet planten moeten worden afgeknipt om ze laten drogen. Drogen is zeker het belangrijkste proces om product te krijgen met goede smaak en . Wiet vers houden zodat het een krachtige geur, karakter en volle smaak.


In de jungle laat men wiet in de zon drogen waarna het wordt . Nu het buitenkweekseizoen tegen zijn einde komt krijgen veel buitenkwekers te maken met een probleeWaar moet ik mijn wiet drogen ? Hoe droog je t snelste wiet ? Soft Secrets bezorgt wereldwijd dagelijks actueel nieuws over de cannabis, wiet en marihuana cultuur. Je hebt geduldig gewacht tot je gewas volwassen is en zojuist geoogst. Nu kan je beginnen met het drogen en uitharden. Dat bevorderd het drogen om dat er nu meer lucht bij kan.


Na weken is de wiet goed droog. Je kunt dit testen door een tak te breken, gaat dat . De wietplantjes moeten nu worden afgeknipt om ze laten drogen. Misleid de wiet plant om zo het chlorofyl om te laten vormen in suiker.

Het kweekproces is bijna afgelopen. Je hebt op alle onderdelen hard je best gedaan en je wilt niet dat dit verpest wordt door verkeerd de wiet te drogen. Warmte breekt namelijk thc af en dit willen we natuurlijk niet. Nu zijn we op zoek naar een low-budget vorm van drogen. Dat doet drogen niet uit zichzelf.


Ik vries altijd de helft van mn wiet direct in voor later gebruik in boter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts