maandag 20 augustus 2018

Bestuiven betekenis

Overdracht van stuifmeel van de mannelijke naar de vrouwelijke geslachtsorganen van zaadplanten. De betekenis van het begrip massa-insect komt bij honingbijen beter tot uiting. Hieronder vind je betekenissen van het woord Bestuiving.


Je kunt ook zelf een definitie van Bestuiving. Wat is de betekenis van bestuiving ?

Je hebt gezocht op het woord: bestuiven. Bestuiving gaat over de bevruchting van (landbouw)gewassen door bijen of door. Door te zorgen voor bestuiving leveren insecten – met name honingbijen en hommels.


Verkenning betekenis en perspectieven van ecosysteemdiensten. Weet jij hoe belangrijk bijen zijn bij het in standhouden van planten en bomen? Er werden verschillende definities van bestuiven gevonden in de woordenlijst.


Het bestuiven van een fruitboom is erg belangrijk. Zonder dat een normale fruitboom bestoven wordt, laat hij zijn bloesem vallen en gaat hij geen vruchten .

Ze zijn wel van grote betekenis voor de . Onderstreep alle moeilijke woorden en zoek de betekenis op in een woordenboek. Conference geeft ook zonder bestuiving vruchten. Een goede bestuiving geeft grotere en meer vruchten. Translation and Meaning of bestuiving , Definition of bestuiving in Almaany Online Dictionary of English-Dutch. Dit past dan ook perfect bij de behoefte aan bestuiving in de bloeiende.


Nederlands, woordenboeken,. Voor een goede vruchtdracht moet een appelboom in principe bestoven worden door een ander ras. Als er geen appelbomen in de buurt groeien, is het . In Mexico bestaan er vleermuizen die zelfs cactussen bestuiven. Al deze vleermuissoorten hebben een grote economische betekenis als bestu iver en . Bestuiving is het overbrengen van stuifmeel naar de stamper van een bloem. Het type bloem is van grote betekenis voor de bestuiving.


De vorm van de bloem is aangepast aan de manier waarop bestoven wordt. Op het plaatje hiernaast kun je de onderdelen van de bloem goed . Betekenis voor de veredelingsindustie en kwekerij.

Door bestuiving met de vreemde diploïde pollen van de soort Williams was de . De bestuiving van elke bloem werd tot dagen na de emasculatie uitgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts