woensdag 14 juni 2017

Dwerghulst

Wordt niet groter dan h10xb20cm. Ook de frisgroene blaadjes zijn erg . Dwergvormige hulst, smal blad. De plant heeft korte groene takjes, de groei is wat grillig. De hoogte na jaar is 1cm.

De bladkleur is glimmend groen. Deze plant is zeer winterhard. Groenblijvende kamperfoelie. Ilex crenata “Golden Gem”. Transcript van de presentatie:.


Dit is een zeer laagblijvende mannelijke dwerghulst , met mooi glanzend donkergroen blad. Maar voor het omranden van plantvakken is de gamander een geweldig .

Japanse broodboom (Aucuba japonica Variegata). Rode laurier (photinia), stuks voor18. Tussen de twee rozenvakken in staat nog een strak geschoren haagblok van dwerghulst van m. De voortuin wordt aan de straatkant begrensd door een . Geschikt voor de kleine tuin of de rotstuin.


Heeft helder glanzend groen blad. De groenachtig-witte bloemen verschijnen in mei. Perfect geschikt voor de border of rotstuin. Verschillende dwerghollies bereiken slechts voet lang en vormen een fijne rand voor een tuinbed. Videos Gerelateerde Artikelen: Bomen.


Kom eens kijken naar mooie alternatieven hiervoor zoals de japanse haaghulst, taxus baccata, dwerghulst. Ook in prachtige bolvormen te krijgen. Kleine bolvormige dwerghulst , heeft donkergroene blaadjes. De jaarlijkse groei is niet meer dan tot 3 . Vragen en antwoorden over grond en bemesting, onkrui snoeien, ziekten en plagen, sier- en moestuin, kamer- en kuipplanten.


Velen, zoals dwerg hulst rassen, dragen felgekleurde bessen of fruit, in de wintermaanden, samen met behoud van hun bladeren.

Borderplant en balkonplant, wintergroen. Nederlandse Naam Hulst Grondsoort . Linda Verberk hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts