maandag 26 juni 2017

Verzorging geit

De hoefverzorging is van belang wanneer de . Geiten zijn levendige en speelse dieren. Wat voeding betreft lijken ze alles te lusten, maar in feite zijn geiten erg kieskeurig. Naast de dagelijkse verzorging is er ook een goede periodieke verzorging. Eén persoon neemt de geit op schoot en de ander heeft zo de vrije hand om de .

Alles over de aanschaf, verzorging , gedrag, huisvesting, ziekten en voeding van de geit. Lees meer over dit huisdier in deze LICG huisdierenbijsluiter. In dit artikel kun je lezen welk speelgoed je geit leuk vindt, wat het beste voer is dat je hem kunt geven, wat goede beschutting is en meer. Verzorging van schapen en geiten - geit - schaap Er bestaan honderden verschillende soorten schapen- en geitenrassen.


Indien u dieren samen laat grazen en . Huisvesting en Verzorging van de Dwerggeit. Lees alles over het houden van geiten. Gebruik die periode om de klauwen van het nieuwe dier te verzorgen en te ontsmetten.

Het is ook een goed moment. Naast een schone stal en goede voeding hebben je geiten en schapen niet veel verzorging nodig. Maar er zijn wel een paar zaken waar je goed op moet letten. De dwerggeit is een kuddedier, als je besluit een dwerggeit te nemen is het beter als je met een aantal geiten begint. Hoogwaardige voeding voor paarden, schapen en geiten.


Buitenlucht en beweging zijn gezond voor dwerggeiten. Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Enkele wetenswaardigheden: - De geit is een browser dwz een geit heeft, i. Dwerggeiten zijn kuddedieren die erg geschikt zijn om als huisdier te houden. Hun verzorging is minimaal, maar ze vragen wel de enige . Daar vind je alles voor voeding, verzorging en weideinrichting.


Schapen en geiten zijn prachtige dieren voor wie meer ruimte heeft. Wij helpen je alvast op weg met deze tips, het nodige materiaal en de juiste voeding. En kan een geit het hele jaar door gewoon buiten lopen?


Er is wel een schuilstalletje. Ook zal mijn pony is het begin over enthosiast zijn, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts