donderdag 15 juni 2017

Samen autodelen

Als je de auto niet dagelijks gebruikt, is samen een auto kopen misschien iets voor jou. Je deelt de auto met familie, vrienden of bekenden en bent goedkoper uit . Steeds meer mensen delen een auto, dat scheelt je een hoop geld en stimuleert je om een bewuste keuze te. Een auto delen of (ver)huren scheelt geld. Groepen mensen die samen een auto willen delen.


De inkomsten uit autodelen gaan zeker voor het grootste deel naar de fiscus?

Of wil je je eigen auto incidenteel uitlenen tegen een vergoeding? Dan is auto delen wat voor jou. Samen besparen we ton COper jaar. Autodelen wordt in razend tempo populairder.


Logisch, want gedeeld autogebruik levert vaak een . Via Cozycar kan je autodelen met mensen uit je buurt. Je maakt samen met je buren afspraken en zet een kostendelend systeem op. Door enkel de reële kosten .

MyWheels maakt autodelen makkelijk. Huur een auto bij jou in de buurt. Peer-2-peer sharing, denk aan Airbnb, wordt steeds gewoner. Ook je auto kun je delen en ook autodelen wordt steeds normaler.


Je kunt, naar mijn mening, pas echt spreken over auto delen als mensen in besloten kring met elkaar besluiten om voor langere tijd samen gebruik te maken. De schoolvrienden Joost en Sebbe hebben samen een auto gekocht. Missie: Promotie duurzame mobiliteit via particulier autodelen. Je kan de autozoeker contacteren om samen een autodeelgroep op te. Tijdens de buurtbijeenkomsten die wij organiseren over de mogelijkheden van autodelen zijn de stoelen vaak niet aan te . Dat doen we samen met aanbieders, bijvoorbeeld van peer-to-peer concepten.


Bij autodelen heb je niet in je eentje een auto in bezit, maar heb je op ieder. Zelf samen met vrienden of bekenden een auto delen is natuurlijk ook een . Het is een eenvoudige manier om heel wat kosten te besparen. Deelt kennis over autodelen , samen versnellen we de groei van autodelen in Nederland.


Partago Beersel, coöperatief elektrisch autodelen. Laat ons weten dat je interesse hebt, en we plannen samen een infoavond in. De BMW Group en Daimler slaan de handen ineen bij het aanbieden van mobiliteitsdiensten.


Het is wel goed om samen goede afspraken te maken over de verzekering.

WA- dekking is verplicht voor elke auto, dus schade aan anderen ook is gedekt als . We zoeken mensen die samen een auto willen gebruiken en de kosten delen”, zegt initiatiefneemster Sofie . Gaan BMW en Daimler samen autodelen ? Erich Sixt, directeur van het gelijknamige autoverhuurbedrijf, heeft laten doorschemeren dat BMW . Naast ruimte delen, grote en kleine zorgen delen, is de auto een van de dingen die met plezier gedeeld .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts