donderdag 15 juni 2017

Automatisch melken

Met de innovatieve automatische melksystemen van DeLaval worden uw koeien optimaal gemolken met efficiënte inzet van uw arbeid. De ontwikkelingen op het gebied van automatisch melken gaan snel. Het probleem van de aansluittechniek is een gepasseerd station, momenteel wordt er . De eerste ontwikkelingen op het gebied van automatisch melken , . De Nederlandse melkrobotfabrikant Boumatic Robotics heeft op de Franse beurs Space een nieuwe melkrobotserie geïntroduceerd.


Melken met een automatisch melksysteem (AMS) is vandaag de dag niet meer weg.

Binnen het onderzoeksprogramma van UGCN kwam automatisch melken. Met keuzepakketten passend bij specifieke doelen. Automatisch melken is goed te combineren met weidegang. Deze conclusie onderschrijft procent van de 5melkveehouders die deelnamen aan het . De SAC RDS FUTURELINE ELITE is in staat om zeer efficiënt te melken , zo kunt u met een dubbele box en één robotarm ruim 1koeien melken.


Het Oost- Duitse melkveebedrijf. Een automatische melkmachine. Een op de vijf melkveehouders melkt al met een robot en dat aandeel neemt jaarlijks toe.


Stands met oplossingen voor melken , voeren en huisvesting trekken de aandacht van melkveehouders.

Op de Lely Future Farm Days, naast het hoofdkantoor in Nederlan introduceerde Lely de nieuwe mijlpaal in melken : de Lely Astronaut A5. Op april organiseren de Lely Centers een landelijke Open Bedrijvendag waarbij automatisch melken in bestaande stallen centraal staat. Lely realiseerde een stijging van het marktaandeel in automatisch melken. GEA heeft jarenlange ervaring in de . Inmiddels hebben Delaval en GEA ook robotstallen ontwikkeld met automatische melksystemen. AUTOMATISCH MELKEN EN UIERGEZONDHEID.


U kunt het ook moeiteloos gebruiken voor het handmatig melken van speciale koeien. Het Vrijwillig Melk Systeem (VMS melkrobot) van Delaval biedt alle voordelen die je je als veehouder kunt bedenken, conform de wensen. Sterke productieresultaten van melkveehouders die automatisch melken. Melkveehouders met een Lely Astronaut melkrobot behalen opnieuw gemiddeld de . Vaker melken betekent regelmatiger melken , meer melk en een betere uiergezondheid. Voor de gehele koppel is een goed streven om per koe . Alle dagelijkse werkzaamheden rondom het melken kunnen nu worden . Plaatsen van de 6de VMS op dit bedrijf!


De VMS melkrobot van DeLaval bewijst niet alleen in onderzoeken, maar ook meer en meer in het veld dat het de ultieme melkrobot is! Hoe kun je automatisch melken en weiden combineren en wat werkt wel en wat werkt niet? Vijftig weidende melkveehouders met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts