vrijdag 23 juni 2017

Planten die de lucht zuiveren

Volgens NASA de nummer plant als het gaat om lucht zuiveren. Maar sommige planten zorgen voor een extra schone lucht in huis. Er zijn een aantal kamerplanten die in staat zijn de lucht binnenshuis te zuiveren. UPDATE: Een oplettende lezer wees mij in de reacties op dit artikel m. Deze moet je in huis halen!


Maar ook bepaalde planten kunnen helpen om de lucht in huis en op kantoor te zuiveren.

De Amerikaanse ruimteorganisatie NASA deed er . Maar wist je dat er ook planten zijn die de lucht zuiveren ? Als je deze planten in je huis neerzet, is frisse lucht dus nooit ver weg. Luchtzuiverende planten kopen. Hieronder worden planten behandeld die de lucht zuiveren in je huis. De selectie is gebaseerd op hoe makkelijk ze groeien en te . Elke (kamer) plant produceert zuurstof, maar niet elke plant zuivert ook de lucht.


Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar verschillende planten die de.

Niets dat een woonkamer zo kan opvrolijken als een frisse plant of boeket bloemen. Maar planten ogen niet alleen leuk, ook dragen ze bij tot . NASA onthult: planten die de lucht in je huis zuiveren en ademen gemakkelijker maken. Newsner biedt je het nieuws die oprecht belangrijk . Kamerplanten die de lucht binnenshuis of in kantoor zuiveren , kunnen je van je . Planten zorgen niet alleen voor zuurstof in huis of op kantoor, ze kunnen ook de lucht zuiveren. Dat betekent een schonere en frisse lucht in huis. De planten in deze top danken hun notering aan de mate waarop ze de lucht zuiveren , hoe zorgeloos ze zijn in onderhoud en hoe goed ze . Niet elke plant is hiervoor even effectief.


Hoeveel lucht een kamerplant. Klimop is volgens de NASA de beste plant om lucht te zuiveren. Onderzoek heeft aangetoond dat klimop allergenen zoals schimmels en formaldehyde, . Je hoort het vaak, planten zijn goed voor het zuiveren van de lucht in je huis.


Maar over welke planten gaat het dan precies? De planten danken hun plaats aan de mate waarop ze de lucht zuiveren , hoe makkelijk ze te zijn onderhouden, hoe resistent ze zijn tegen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts