donderdag 27 september 2018

Optrekkend vocht binnenmuur

Optrekkend vocht is een van de meest voorkomende vochtproblemen en kan mits. Wat de mogelijke oorzaken zijn van vochtige binnenmuren en hoe je dit type. Met optrekkend vocht of opstijgend vocht in muren wordt het water bedoeld dat.


Witte muuruitslag ontstaat door optrekkend vocht in de muren in combinatie . In ieder huis, nieuw of ou komt optrekkend vocht voor.

Dit wordt veroorzaakt doordat de buitenmuur , als het regent, vocht opneemt dat . Hier wordt een bouwfout getoond in een oude woning met optrekkend vocht. De eigenaar van de woning heeft zelf met speciale producten . In dit artikel deel ik tips om optrekkend vocht in de muur aan te pakken. Opstijgend vocht in binnenmuren komt erg veel voor en het kan leiden tot allerlei vochtproblemen in huis. Reden te meer dus om het probleem snel te laten . Wat kan ik doen tegen optrekkend vocht in de muur ?

Spring naar Binnenmuur - Binnenmuur. Vooral oude woningen hebben last van optrekkend vocht. Vochtproblemen als optrekkend vocht zijn in de regel complex van aard en een expert als.


De vloerbalken liggen opgelegd in een constant vochtige muur , wat. Dit kan wel eens opstijgend vocht of optrekkend vocht zijn. Bestrijd opstijgend vocht door uw muren. Dit grondvocht bevat vaak schadelijke zouten die achterblijven op de muur nadat het vocht verdampt is.


Bescon biedt een blijvende oplossing tegen optrekkend. Behandelen en bestrijden van optrekkend vocht en andere vochtproblemen in huis. Het vocht trekt vervolgens via uw buitenmuur in uw binnenmuur. Vandaar dat men spreekt van opstijgend of optrekkend vocht.


Doordat de muur steeds verder met vocht verzadigd raakt, kan dit binnen in de woning tot allerlei . Niet alleen in de buiten- en binnenmuren van een woning kunnen vochtplekken ontstaan. Ook bij de kruipruimte kunnen vochtproblemen. Heeft u last van optrekkend vocht in uw woning?

Ons netwerk is gespecialiseerd in het bestrijden van vocht. Laat het vocht uit uw muur verwijderen! Dit zorgt ervoor dat de muur zich vol zuigt met water en vochtbestrijding . Doe-het-zelf producten tegen opstijgend vocht en hydrofuges. Niet alleen blijft uw gevel of muur dampdoorlatend maar neemt ook de isolatiewaarde toe! Wil je het probleem snel.


Bij optrekkend vocht wordt vocht in een muur omhoog gezogen door de capillaire werking van de muur. Dit komt voornamelijk voor bij gefundeerde bouwmuren. Witte uitslag als gevolg van optrekkend vocht in een buitenmuur. Met VOCHTBARRIERE pak je opstijgend vocht effectief en blijvend aan.


Dat gaat bovendien op een eenvoudige manier: je boort gaten in de muur , ga met een . Deze gel zal een waterafstotende laag gaan vormen en verhinderen dat (grond) vocht de muur kan intrekken en opstijgen. Nadat de muur geïnjecteerd is, . Dat wil niet zeggen, dat opstijgend vocht moeilijk te behandelen is. Lees hoe je te werk moet gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts